Facebook

Превод на художествена литература

Нашите услуги Превод на художествена литература

Извършваме редакция, коректура, превод на всякакъв тип художествена литература.
В последно време художествената литература започна да се утвърждава, като тренд в настоящия съвременен технологичен свят и изследвания показват, че нуждите за превод от този тип нарастват, което доведе до създаването на допълнителен отдел в компанията ни. Насочен е специално към създаването на подобен тип съдържание, така че нека се запознаем малко по-подробно със спецификите му, видовете очаквани поръчки и защо да се доверите именно на агенция "Интелект"

Допълнителна информация Какво е специфичното при преводите на художествена литература?

Изпълнителите — почти утвърдени писатели. Те трябва не само добре да знаят чуждия език, но и до съвършенство да владеят родния, притежавайки чувство за ритъм и стил с нотка живопис. В случая, изпълнителят трябва да е запознат с други книги на автора. Специфичното в работата е, че служителят трябва да съумее да разбере какво е искал да каже авторът и ясно да изложи мисълта му.

А експертите, назначени в отдела са именно такива хора, преминали специални курсове на обучение за придобиване на навиците и вникване в спецификата на дейността. Това от своя страна гарантира точността на изпълнението и бързината му, защото разполагаме със съвременно оборудване и при по-големи обеми цял екип работи по заданието, използвайки много допълнителни компютърни програми и автоматизирани процеси.Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Нашите съвети Какви видове преводи на художествена литература приемаме?

Постарахме се да обхванем най-разпространените, като към момента приемаме заявки за следните видове съдържание:

  • авторски произведения;
  • журнални статии;
  • ръкописи;
  • научни статии;
  • дисертации;
  • стихове;
  • публицистика.

Отделно можем да поемем задачи, като преобразуване на текстове на песни и стихове.

Гарантираме най-високо качество Защо да се доверите на агенция "Интелект"?

Агенция "Интелект" предлага на своите клиенти само качествени и професионални услуги, назначавайки по проекта висококвалифицирани служители с опит в областта. Ние гарантираме бързина и качество на разумни цени, използвайки в работата съвременна апаратура и големи обеми от речници със специфична терминология, която постоянно се обновява. Това гарантира абсолютна точност в проекта, а използването на автоматизирани процеси и хора работещи в синхрон предполага скоростен завършек на заданието, без значение от мащаба.

С над 10 годишното си пазарно присъствие вече имаме армия от лоялни клиенти, използващи услугите ни всеки ден, така че присъединете се и Вие към огромната общност на компанията. Очакваме Ви!

Доверени партньори Нашите клиенти