Facebook

Лична карта

Личната карта, в повечето страни наричана идентификационна карта, е официален документ в България за самоличност и като цяло един от най-важните лични документи. В пределите на България, лична карта получава...

Превод на

Лична карта

Личната карта, в повечето страни наричана идентификационна карта, е официален документ в България за самоличност и като цяло един от най-важните лични документи. В пределите на България, лична карта получава всяко лице над 14-годишна възраст, като първата лична карта е за срок от 4 години.

За да се подаде заявление за издаване на лична карта на бг, всеки бг гражданин трябва да отиде в прилежащото към неговия район на местожителство поделение на СДВР и да попълни заявление по образец. За изтекъл срок на лична карта има глоба, която се налага на лицата в конкретната паспортна служба. При заминаване в чужбина, можете да използвате лична карта, като преди това е добре да направите справка за страните, които са в правна спогодба с България и нямат изискване за издаден задграничен паспорт.

Често ни се случва наши клиенти да искат да направят нотариално заверено копие на личната си карта. Трябва да предупредим, че този документ няма нотариална заверка.Личната карта съдържа биометрични данни, като за издаването ѝ не е необходимо да правите паспортна снимка,тъй като всяко РПУ разполага със система за снемане на биометрия.

Лична карта Ви е необходима за издаване на всякакви документи от общински характер, за заеми и кредити, за откриване на банкова сметка и други. Възможно е личната карта да се преведе на 27 езика в агенция за преводи "Интелект".

1
Стъпка Изисква се от Вас.
Направете копие на документа за самоличност, бъдете сигурни, че документа не е изрязан при копирането.
2
Стъпка
Донесете документа в удобен за Вас наш офис.
3
Стъпка
Изберете срок, за който да бъде изпълнена поръчката и заплатете съответната такса.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!