Facebook

Бележка за доход

Всяко лице, работещо на трудов договор в рамките на България, има право да поиска служебна бележка, която да удостоверява доходи на лицето за определен срок. Възможно е да се издадат...

Превод и легализация на

Бележка за доход

Всяко лице, работещо на трудов договор в рамките на България, има право да поиска служебна бележка, която да удостоверява доходи на лицето за определен срок. Възможно е да се издадат няколко вида служебни бележки.

  • доход / физическите лица
  • за получени доходи
  • чл. 45, алинея 1 и алинея 2 от ЗДДФЛ
  • бележка / наем
  • бележка / инструктаж
  • изплатен авансов данък

Има много примери за текството оформление на бележката за доход. В общите части е необходимо да се посочат личните данни за лицето, което получава бележката. В последващите графи се посочва брутните постъпления на лицето, за да може добре да се оформи сметката за изплатени суми. Удостоверенията за доход са важни за Вас, в случаи, когато трябва да започнете нова работа или да пътувате в страна, където е необходимо да удостоверите доход /в обичайните случаи - задоволително висок/.

Превод на служебната бележка за доход ще бъде направен от нашите професионалисти, като единственото, което Ви е нужно, е да вземете бележка от работодател и донесете нейно копие в Агенция “Интелект”.

1
Стъпка Изисква се от Вас.
Бележка за доход, издадена от държавна институция, трябва да бъде заверена с правоъгълен печат за чужбина. Ако е издадена от частна фирма, трябва да направите нотариално заверено копие на оригинала.
2
Стъпка
Документът влиза в Министерство на правосъдието за поставяне на Апостил и след това в Консулски отдел на МВнР, ако е нотариално заверено копие. Срок за изпълнение - 4 работни дни в МП и обикновена, бърза или експресна в МВнР, предвидете заплащане на държавни такси. Ако е оригинал се прави превод и се входира в Консулски отдел на МВнР, където сроковете за Апостил и заверка на подписа на преводача са следните: 5 работни дни - обикновена поръчка; 3 работни дни - бърза поръчка и 2 работни дни - експресна поръчка. Заплащат се държавни такси според вида на поръчката.
3
Стъпка
Вземете готовия документ от удобен за Вас наш офис.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!