Facebook

Имунизационен паспорт

Имунизационният паспорт е документ, който всеки от нас трябва да има. Съдържа история на всички направени ни имунизации. Задължителни, планови и инцидентни. Коректното и своевременно попълване на паспорта е задължение...

Превод и легализация на

Имунизационен паспорт

Имунизационният паспорт е документ, който всеки от нас трябва да има. Съдържа история на всички направени ни имунизации. Задължителни, планови и инцидентни. Коректното и своевременно попълване на паспорта е задължение на личния лекар.

У нас се издава от Районна здравна инспекция по местоживеене, срещу такси и срокове определени с държавна наредба. При преместването ни в друга държава трябва да представим имунизационния си паспорт в съответната здравна служба.

Всяка държава има собствени изисквания относно език и форма, в която приема и регистрира ИП. За качествения превод и легализация на Вашия ИП според тези изисквания ще се погрижим ние. Обадете ни се!

1
Стъпка Изисква се от Вас.
Извадете справка от личния лекар с направените имунизации.
2
Стъпка
Заверете нотариално справката. За печат Апостил, документът се входира в Mинистерство на правосъдието. Заплащат се държавни такси.
3
Стъпка
Преводът се извършва, докато документът е в МП, срок 4 работни дни.След като документът е заверен от МП, се входира в Консулски отдел на МВнР, където сроковете за заверка на подписа на преводача са следните: 4 работни дни - обикновена поръчка; 2 работни дни - бърза поръчка и 1 работен ден - експресна поръчка. Според вида на поръчката се заплаща държавна такса.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!