Facebook

Превод от и на иврит

Преводи от и на Иврит

Иврит е официалният език в Израел. Доста разпространен е и в Палестина. Иврит е традиционен език в юдаизма и на него говорят около 8 млн. души. За една от особеностите му се счита писането от дясно на ляво.

В Агенция “Интелект” работят само квалифицирани и дипломирани в сферата преводачи и редактори, които ще направят превода от иврит на български и обратно в уговорения срок.

За времето на съществуването ни сме се сблъсквали с множество различни текстове на иврит. Често се налага да бъдат превеждани лични документи, но и такива, съдържащи технически текстове, официални документи, договори, закони, медицински експертизи от изследвания, епикризи, различни видове изследвания, бизнес кореспонденции.

Ние дори предлагаме и гъвкава система за поръчки, така че да сме максимално полезни на всички.

Иврит Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Иврит Обикновена 4 раб. дни 45 лв. 54 лв.
Български Иврит Бърза 2 раб. дни 64.80 лв. 77.70 лв.
Български Иврит Експресна 8 раб. часа 93.20 лв. 111.80 лв.
Български Иврит Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Иврит Български Обикновена 4 раб. дни 45 лв. 54 лв.
Иврит Български Бърза 2 раб. дни 64.80 лв. 77.70 лв.
Иврит Български Експресна 8 раб. часа 93.20 лв. 111.80 лв.
Иврит Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

От няколко години наблюдаваме тенденция към повишаване на заявките към нас от хората в корпоративния сектор и както може би знаете те се отличават с повишената си ангажираност и динамичен начин на живот. При тях доста често внезапно се появява нуждата спешно да бъдат преработени определени документи, което пък изисква бърза реакция от наша страна.

Защото сме с повече от десет годишен опит в тази сфера и можем да гарантираме качествено и бързо изпълнение на услугата без значение от обема. Използваме съвременни методи, постигнали сме пълен синхрон между отделните служители и гарантираме пълна конфиденциалност на предоставените данни. Накратко казано, предоставяме пълно спокойствие на клиента относно възложената ни задача, така че свържете се с операторите ни сега и с радост ще Ви съдействаме.

Интересни факти Иврит

Иврит е семитски език, говорен днес от около 7 800 000 души, главно в Израел. Най-ранните свидетелства за езика иврит са от 10 век пр.н.е. като Петокнижието и основната част от Стария завет са написани на иврит. В началото на първото хилядолетие иврит престава да бъде говорим език и се използва предимно за религиозни и научни цели. Съвременният иврит се формира в хода на движението Хаскала в средата на 19 век на основата на класическия иврит, който датира от 6 век пр.н.е.

Доверени партньори Нашите клиенти