Facebook

Превод на уеб сайтове

Нашите услуги Превод на уеб сайтове

С всеки изминал ден уеб пространството става все по-голямо и много сайтове, разширявайки пазарите, на които оперират, изискват превод на съдържанието на съответния език. Задачата обаче има специфични особености, които ние ще вземем предвид при изпълнението на Вашата поръчка.

Защо е необходим превод на уеб сайтове?

За да може ресурсът в интернет да разшири аудиторията си, е необходимо езикът, на който е написан, да се преобразува на този на новата таргетирана публика. Това от своя страна изисква услугите на специализирана агенция, за да се извърши превод на текста и адаптацията на уеб съдържанието с конкретните потребителски нужди.

Индивидуално отношение Какъв е нашият подход при превода на уеб-сайтове?

Заданието в много случаи е изключително многопланово и сложно. Представлява по-голяма организационна задача, за изпълнението на която трябва да се вземат предвид много различни аспекти.
В работата по проекта често си сътрудничат експерти от различни области:

  • seo-специалисти;
  • програмисти;
  • копирайтъри;
  • и накрая се включваме и ние.

Правилното предаване на съдържанието винаги е приоритетно за изпълнителя. Той е необходимо да вземе предвид специалните изисквания на интернет: текстовете да се възприемат бързо и лесно и да бъдат съобразени с функционалността на уеб сайта. В същото време той трябва да съответства на изискванията за SEO оптимизацията, ориентирана към търсещите машини. Другият важен пункт е локализацията на преводния език.Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Нашите съвети Защо локализацията е важна?

Локализацията означава, че преобразуваният вече портал ще бъде адаптиран към културните особености на конкретната страна или дори отделен регион. Операцията е важна, за да може проектът да съответства на навиците и изискванията на конкретната аудитория и потребителското изживяване да е положително. Последното е наложително поради особеностите за високото класиране в резултатите от търсенето.

Гарантираме най-високо качество Защо да се доверите на агенция "Интелект"?

Сътрудничим си с горепосочените експерти и лесно ще синхронизираме работата си с тях, а заданието ще се извърши с максимална прецизност. Свържете се с нас още сега и с радост ще Ви съдействаме!

Доверени партньори Нашите клиенти