Facebook

Превод от и на литовски език

Преводи от и на Литовски език

При превода от литовски на български или обратно, трябва да се вземат предвид редица особености. Феноменът на литовския език се крие в това, че той по-добре от другите индоевропейски езици е съхранил древните си черти, обект на особен интерес за науката.

За това е препоръчително, ако имате нужда от преводи на документи, да възложите тази задача на експерти, които са запознати с тънкостите на езика, а ние от агенция "Интелект" разполагаме с такива.

Агенцията предлага на своите клиенти преводи на документи от области, като индустрията, медицината финансите, околната среда, маркетинга, рекламата и много други. Разбира се, темите могат да бъдат и доста разнообразни, превеждаме от нотариални актове до актове за раждане. Със значителния си опит и стремеж към усъвършенстване, за повече от 10 години на пазара, успяхме да създадем условия, позволяващи ни да изпълняваме поръчки от всякаква сложност и в уговорен срок.

Литовски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Литовски Обикновена 4 раб. дни 27 лв. 32.40 лв.
Български Литовски Бърза 2 раб. дни 38.90 лв. 46.60 лв.
Български Литовски Експресна 8 раб. часа 55.90 лв. 67.10 лв.
Български Литовски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Литовски Български Обикновена 4 раб. дни 27 лв. 32.40 лв.
Литовски Български Бърза 2 раб. дни 38.90 лв. 46.60 лв.
Литовски Български Експресна 8 раб. часа 55.90 лв. 67.10 лв.
Литовски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

В последните години увеличихме доста клиентската си база и започнахме да работим съвместно с много и различни хора, което наложи създаването на няколко вида поръчки, за да можем да сме полезни на всеки от тях индивидуално, съобразявайки се с ангажираността и спешността на изпълнението. Като цяло в повечето случаи сътрудничим с корпоративни клиенти, чиято натовареност и ангажираност е по-голяма и те често имат нужда от бърза реакция от наша страна.

Професионализмът и високата компетентност на служителите в компанията ни са изцяло на разположение за всяко изискване на клиента. Всичко това е необходимо, за да получим качествен краен резултат в точно определен срок и с минимални разходи.

Интересни факти Литовски език

Литовският език е един от двата оцелели балтийските езици, заедно с латвийския. Днес литовският език е най-архаичният от всички живи индоевропейски езици. Смята се, че сред най-модерните езици литовският е най-близък до прото-индоевропейски език. "Всеки, който желае да чуе как са говорили индоевропейците, трябва да дойде и да чуе някой литовски селянин" - казва известният френски езиковед Антоан Мейе.

Доверени партньори Нашите клиенти