Превод от и на португалски език

Преводи от и на Португалски език

Португалският език не е посветен на една страна, а има статут на официален в девет държави. Това значително разширява влиянието му върху света на бизнеса и другите сфери на дейност.Корените му идват от галисийския език. В основата на писмеността стои латинската азбука. Стилово е близък до испанския, но има своя неповторим колорит.

Исканите преводи при нас са много и разнообразни - юридически, правни, търговски и съдебни документи. Нашите сътрудници познават тънкостите на материята и успяват да възпроизведат документите точно и ясно.;

Всички преводи се извършват с прецизност и качествено и разбира се в уговорения предварително срок.

Португалски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Португалски Обикновена 4 раб. дни 19 лв. 22.6 лв.
Български Португалски Бърза 2 раб. дни 28.5 лв. 33.9 лв.
Български Португалски Експресна 8 раб. часа 34.2 лв. 38.88 лв.
Български Португалски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Португалски Български Обикновена 4 раб. дни 19 лв. 22.6 лв.
Португалски Български Бърза 2 раб. дни 28.5 лв. 33.9 лв.
Португалски Български Експресна 8 раб. часа 34.2 лв. 38.88 лв.
Португалски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Агенция "Интелект" е повече от 10 години на пазара и за периода успяхме да разработим принципи, които правят сътрудничеството с нас не само изгодно, но и удобно за всеки клиент. Имаме индивидуален подход към всеки един, отправил запитване за превод или друг вид услуга. Пълната конфиденциалност на материалите пък дава сигурност и спокойствие на клиента, а отговорността ни към заданието е гарантирано.

Интересни факти Португалски език

Португалският език е език на откриватели, търговци и мисионери. От малък ъгъл на Иберийския полуостров, португалският се разпространява надлъж и нашир от корабите на своята морска империя. По пътя към Далечния изток португалските кораби установяват търговски пунктове и крепости по крайбрежието на Африка, в Индия и Китай и по стратегически важни транспортни линии.

Доверени партньори Нашите клиенти