Facebook

Превод от и на немски език

Преводи от и на Немски език

Немският език се използва от почти една четвърт от населението на Европа, като втори или трети език. Граматически той доста си прилича с нидерландския, но има съществена разлика в произношението. Официален език е в: Швейцария, Германия, Австрия, Лихтенщайн, Люксембург, част от Италия, Европейския Съюз.

В базата данни имаме повече от 20 специалисти с немски. В съответствие с политиката за качество на агенция "Интелект" винаги, когато е възможно, услугата по желание на клиента се извършва от сътрудник, живеещ в Германия или Австрия.

Наемаме само квалифицирани специалисти с диплома от колеж/университет по лингвистика и/или опит в сферата на превода със/без специализация в определена област.

Внедрили сме стандарта за система за управление на качеството ISO 9001:2015 и работим в съответствие с него, така че координацията на проектите и процедурата за избор на изпълнители да е по-добра.

Немски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Немски Обикновена 4 раб. дни 13 лв. 15.6 лв.
Български Немски Бърза 2 раб. дни 19.5 лв. 23.5 лв.
Български Немски Експресна 8 раб. часа 23.4 лв. 28.08 лв.
Български Немски Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
Немски Български Обикновена 4 раб. дни 13 лв. 15.6 лв.
Немски Български Бърза 2 раб. дни 19.5 лв. 23.5 лв.
Немски Български Експресна 8 раб. часа 23.4 лв. 28.08 лв.
Немски Български Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

При нас работят професионалисти: хора, които до съвършенство са овладели не само чуждите езици, но и сложното изкуство на превода. Много от нашите служители имат по няколко висши образования, като експерти в най-различни сфери, от съдебната практика до медицината. За различните области на дейност, ние разполагаме с разработени речници (тематични), активно използващи се за работа и постоянно обновяващи се. Отделно нашите сътрудници постоянно следят новите технологии, появяващи се в областта и обновяват знанията и терминологията си. Надяваме се, че успяхме да Ви убедим в отговорността и сериозността на услугата, която предлагаме, така че Ви очакваме!

Какви документи превеждаме? Немски език

Юридически текстове, машиностроене и технологии, бизнес, финанси, медицина, рекламни материали, транспортни документи, компютърен хардуер и софтуер, селско стопанство, документи на Европейския Съюз, документи свързани с промишленост, биологични науки и търговия.

Разбира се винаги можете да се консултирате с нашите координатори напълно безплатно, така че очакваме Ви!

Доверени партньори Нашите клиенти