Facebook
  • /
  • За нас

За нас

Кои сме ние? Агенция "Интелект"

Вече десета година преводаческа агенция „Интелект” помага на хората, говорещи на различни езици, да осъществяват една по-пълноценна комуникация. Ние предлагаме както преводи от и на чужди езици от четирите основни езикови групи, така и услуги по легализация на документи, предназначени за ползване в България и чужбина.

Съвременните хора, подобно на птиците, незнаещи държавните граници, притежават уникалната възможност да преодоляват пространството и времето, прониквайки в живота на другите народи. Но говоренето и писането на голям брой чужди езици – много малко хора владеят това, така че преводите днес се търсят, както никога преди.

Добре дошли в агенция "Интелект"
Агенция "Интелект" успешно упражнява дейността си на отрасловия пазар вече 10г. и предоставя услуги, свързани с професионалния превод. За времето на своята работа, компанията придоби голям практически опит, който й позволява да изпълнява различни по сложност и тематика преводи в кратки срокове, съобразявайки се с желанията на клиента.

Нашата задача е не само да осигурим високо-професионално изпълнение, но и да дадем на клиента си комплексни решения на проблемите му, възникнали в междуезичното пространство.

Агенция "Интелект" е многопрофилна – ние сме специализирани в четирите езикови групи и в случай на необходимост, правим нотариална заверка на крайния материал.

Залогът за успешната работа на компанията и гаранция за качеството на услугите й е в привличането на квалифицирани служители, специализирани в разнообразни тематики. Използването на съвременен софтуер и постоянното актуализиране на техническата база ни позволяват да извършваме всички услуги на високо ниво, отговарящи на съвременните изисквания.

Основните принципи в работата ни са компетентност, отзивчивост и индивидуален подход към всеки клиент. Основен критерий за нас са огромните изисквания за качеството на извършените от компанията ни дейности, най-вече при текстовете, където е важна специализацията на изпълнителите в съответната област.

Индивидуалният подход ни прави успешни!
Постоянно се стремим да извършваме всички дейности в максимално кратки срокове и гарантираме на доверилите ни се хора високо качество на изпълнение, индивидуален подход към всяка поръчка с пълно спазване на конфиденциалност.

Ценейки доверието и времето им се опитваме да задоволим и най-претенциозните изисквания. Достатъчно е само да ни се обадите или да ни изпратите заявката си от следната страница и можете да сте сигурни, че всичките Ви безпокойства, свързани с езиковата бариера ще останат в миналото.

Обръщайки се към нас, Вие ще получите следните предимства:

  • най-кратки срокове за изпълнение;
  • коректност и индивидуалност;
  • конкурентни цени.

Очакваме Ви!

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес