Facebook

Превод от и на сръбски език

Преводи от и на Сръбски език

Езикът е част от групата на южнославянските езици, заедно с българския, хърватския, черногорския, и се разпространява на територията на страни, като Сърбия, Хърватия, Черна Гора., части от Македония и Румъния. Широко разпространен е, но въпреки това, е много труден за превеждане и човек без добър опит, не би се справил самостоятелно. Така, че ако имате нужда от превод, свържете се с агенция “Интелект”. Ние също предлагаме услуги като нотариална заверка на документи, легализация и заверка на подписи на преводачи.

Най-популярни са бизнес свидетелствата, помагащи за развитие на дадено дружество и придобиване на нови международни връзки. Сред всички тях, особено се открояват юридическите. Наред с тях присъстват потребителски ръководства, медицински експертизи, техническа литература, декларации, данъчни оценки и още много други.

Сърбите твърдят, че – "еднакви думи, казани на сръбски и български не винаги са с едно и също значение". В потвърждение на казаното: на сръбски "изкуство", всъщност означава "опит".

Сръбски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Сръбски Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Български Сръбски Бърза 2 раб. дни 28.8 лв. 33.7 лв.
Български Сръбски Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Български Сръбски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Сръбски Български Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Сръбски Български Бърза 2 раб. дни 28.8 лв. 33.7 лв.
Сръбски Български Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Сръбски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Изключително гъвкави сме в дейността си, защото имаме създадени вътрешно колективни системи, позволяващи ни да се справим бързо и качествено с поръчката Ви, без значение какъв е обемът работа. Затова предлагаме четири варианта като срок за изпълнение, за да можем да се съобразим с различната ангажираност на клиентите.

Интересни факти Сръбски език

Сръбският език се говори от около осем и половина милиона души в Сърбия, Босна и Херцеговина и Черна гора и е официален език в Сърбия, Черна гора и Босна и Херцеговина Той спада към западната група южнославянски езици. В основата му са по-младите новощокавски говори на щокавския диалект, наречени източни херцеговски говори (за йекавския изговор) и най-младите новощокавски говори (за екавския изговор).

Доверени партньори Нашите клиенти