Facebook

Лекари в чужбина

Пакетни услуги Лекари в чужбина

За всички лекари, които искат да продължат да практикуват професията си в чужбина се изискват определени документи, които трябва да бъдат предварително подготвени, преведени и легализирани в България.

Работа за лекари в чужбина винаги ще има. Тази специалност се търси на пазара на труда, а в чужбина е дори добре платена. Езиковата бариера обаче “спъва” много от желаещите лекари да отидат да работят зад граница, тъй като се изисква превод на необходимите удостоверения. В такъв случай, хората, извършващи тази услуга трябва да са добре подбрани, тъй като някои от тези свидетелства съдържат специфична медицинска терминология, която трябва да се разбира от изпълнителя. В такъв случай е хубаво да се доверите на доказала се агенция, която ще извърши процеса на професионално ниво.

Допълнителна инфромация Видове поръчки и как съставяме цената

При нас преводът на лични документи се извършва от експерти. Ние гарантираме неприкосновеност и защитата на персоналните данни от неправомерен или случаен достъп, копиране, разпространение, както и от други неоторизирани действия на трето лице при подаване на поръчка за преобразуване на текста в личните ви удостоверения от един език на друг.

Списъкът от документи за издаване на работна виза разбира се е специфичен за всяка страна, но като цяло общият списък може да изглежда така:

  • паспорт или както още се нарича паспорт, позволяващ Ви да пътувате в чужбина;
  • повечето работодатели може да поискат от потенциалния служител диплома за завършено висше образование;
  • трудови книжки с опит в работата на съответната позиция;
  • акт за раждане;
  • документ, удостоверяващ сключването на брак, ако има такъв;
  • свидетелства за съдимост и отсъствие на административни наказания;
  • уверение за регистрация от конкретния съюз (лекарски или зъболекарски);
  • медицинско сведение;
  • дипломи за завършено средно образование, квалификации към дипломата за средно/висше образование и необходимите приложения към тях;
  • свидетелства, удостоверяващи следдипломни квалификации и идентичност на имената, ако случайно се окаже, че посочените в дипломата или останалите сведения имена са различни.


Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Допълнителна инфромация Видове поръчки и как съставяме цената

Защо да изберете Агенция "Интелект"?

Агенция "Интелект" – екип от високо квалифицирани, изпълняващи професионално своята работа и владеещи до съвършенство чужди езици, специалисти, гарантиращи висока точност и качество на извършената дейност.

Така, че ако Ви предстои пътуване зад граница с цел пребиваване и извършване на трудова дейност и имате нужда от това необходимите ви сведения за придобити квалификации да бъдат написани на чужд език, ние с радост ще ви консултираме напълно безплатно. Също така, ще извършим услугата на достъпни цени. Очакваме Ви!

Доверени партньори Нашите клиенти