Facebook

Паспорт

Международният паспорт е документ, позволяващ Ви безпроблемно излизане и пребиваване за неопределено време, извън рамките на Република България. Наличието на задграничен паспорт е задължително при преминаването на граници на държави...

Превод на

Паспорт

Международният паспорт е документ, позволяващ Ви безпроблемно излизане и пребиваване за неопределено време, извън рамките на Република България. Наличието на задграничен паспорт е задължително при преминаването на граници на държави извън Европейски съюз.

Издаването на паспорт за пътуване в чужбина няма ограничение за възрастта на лицето. За да получите такъв, е нужно да попълните образец на документ, който да подадете в най-близкото подразделение Министерство на външните работи. Цените за издаване на международен паспорт зависят спрямо възрастта на лицето, на което ще принадлежат конкретните документи.

Последната наредба в законодателството включи и наличието на биометрични данни, съхранявани в микрочип, съдържащи уникален идентификатор за определяне на самоличността на притежателя.

Общата валидност на документа е пет години, след това е нужно той да бъде преиздаден или върнат в съответствие с изискванията. При нарушаване на законовите срокове, лицето подлежи на глоби в различен размер. Нужните образци можете да получите в най-близкото поделение на Министерство на вътрешните работи.

В случаи, в които се нуждаете от експресен превод и легализация на задграничен документ, ние можем да Ви осигурим такива в рамките на един работен ден.

1
Стъпка Изисква се от Вас.
Направете ксерокопие на документа за самоличност, бъдете сигурни, че документа не е изрязан при копирането. Не заверявайте нотариално!
2
Стъпка
Изберете срок, за който да бъде изпълнена поръчката и заплатете съответната такса.
3
Стъпка
Изберете офис, от който да си вземете документа.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!