Facebook

Онлайн преводи

поръчай онлайн Онлайн преводи

Много често преобразуването на непознат текст от един език на друг е търсена услуга в много отрасли на професионалната дейност. Във време на свободна пазарна икономика между страните се увеличава нуждата от онлайн-преводи на документи, договори, инструкции и дори малки изречения или фрази. Тази възможност е изключително удобна, тъй като не е необходимо да ходите до адрес на бюрото, а е достатъчно да изпратите материалите си по имейл.

Допълнителна информация Какви са предимствата на онлайн превода

  • Удобство - не е необходимо пътуване до офиса на агенцията, а само заявка онлайн.
  • Местоположението Ви е без значение - можете да изберете изпълнител според качеството на работата и мненията на клиентите, а не по местонахождението. Дори и да живеете в накой от по-малките градове, може да се възползвате от качеството на утвърдени агенции.
  • Бързо и качествено изпълнение
  • Бърза и лесна поръчка - достатъчно е само да попълните съответната онлайн-форма, всичко е просто и автоматизирано.


Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Допълнителна информация Процес при онлайн поръчка

  • изпращате оригиналния текст
  • свързваме се с вас за уточняване на подробностите
  • плащате за работата
  • получавате готовия резултат.

Гарантираме най-високо качество Защо да се доверите на агенция “Интелект”?

С десетгодишното си присъствие на пазара вече сме се утвърдили, като верен партньор на много клиенти, залагайки на качеството и коректността. От публикувания на интернет-страницата ни формуляр за кандидатстване, можете да научите сроковете за изпълнение на конкретната поръчка и нейната точна цена. Посочете Вашите данни за контакт и прикачете файловете със съдържанието. Мениджърите ни ще направят калкулация и ще се свържат с Вас.Специалистите ни при нужда ще Ви консултират безплатно по въпросите с преводите на юридическа и финансова документация, така че не се колебайте, а ни потърсете и с радост ще ви съдействаме

Доверени партньори Нашите клиенти