Facebook

Превод от и на китайски език

Преводи от и на Китайски език

По време на работа с документи и текстове, специалистите на агенция “Интелект” ползват не само своите знания, но и специализирани речници, енциклопедии и други справочници, позволяващи да се постигне висок резултат. Агенция “Интелект”, занимаваща се с преводи от и на китайски език, е отворена за дългосрочно сътрудничество и от първостепенно значение е качеството на обслужване на клиентите и приемливите цени.

Като цяло работим с всякакви документи - започвайки от такива с обикновено съдържание, като актове за раждане, лични свидетелства, общински документи или граждански декларации, удостоверения за граждански бракове и стигайки до съдебни решения, медицински експертизи, епикризи, изследвания, технически ръководства и т.н.

Китайски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Китайски Обикновена 4 раб. дни 60 лв. 80 лв.
Български Китайски Бърза 2 раб. дни 80 лв. 100 лв.
Български Китайски Експресна 8 раб. часа 100 лв. 120 лв.
Български Китайски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Китайски Български Обикновена 4 раб. дни 60 лв. 80 лв.
Китайски Български Бърза 2 раб. дни 80 лв. 100 лв.
Китайски Български Експресна 8 раб. часа 100 лв. 120 лв.
Китайски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Често се налага да си партнираме с корпоративни клиенти, чиито динамични дейности налагат спешни и скорошни услуги, което изисква бърза подготовка от наша страна и съответно по-големи ресурси. Поради тази причина се наложи да създадем различни видове поръчки, за да отговорим на динамиката на клиента.

Поради продължителната работа на служителите в компанията, която е вече 10 години на пазара, не е необходимо да се притеснявате за сложността на обработваното съдържание.

Постоянно се грижим екипите да са с актуални знания и следим за появата на нови термини, съхранявайки ги в специални бази данни и използвайки ги при необходимост. Освен това, модерната апаратура и софтуерни приложения дават възможност да оптимизираме вътрешните процеси, за да може крайният резултат да е бърз и качествен. Свържете се с нашите оператори още сега и те с удоволствие ще Ви съдействат.

Интересни факти Китайски език

Множеството от най-големи езици, възникнали по едно и също време с китайския, а това са близо шест хилядолетия – шумерски, асирийски, хетски, египетски отдавна са изчезнали, оставяйки само мълчаливи надписи, които и днес разчитаме много трудно. Китайският език, в началото принадлежащ към така наречените "коренни" езици, се развива и в днешно време.

Той е доста труден и за говорене и за писане, но експертите в агенцията са с необходимото завършено образование и придобит опит, така че без значение от сложността на текста, ние ще си свършим задачата на професионално ниво.

Китайският език може да бъде разглеждан като език или езиково семейство и представлява съвкупност от местните езици, говорени от китайската етническа група Хан. Той е един от езиците, формиращи Сино-тибетското езиково семейство. Различните варианти на китайския са роден език за около една шеста от населението на света, или повече от един милиард души.

Доверени партньори Нашите клиенти