Facebook

Превод от и на турски език

Преводи от и на Турски език

Турският принадлежи към тюркския клон и съответно към семейството на алтайските езици. Разпространен е в страни като Турция, Кипър, Румъния, Македония и България. При нужда от писмен превод от турски език на български или обратното, не се колебайте да се свържете с нас.

Най-популярни са медицинските преводи, но често се обръщат към нас и за документи за гражданство, договори, различни споразумения, актове за раждане или брак, сертификати и свидетелства за съдимост.

Понякога ни ангажират и с технически ръководства, спецификации, потребителски упътвания, схеми и т.н. Не по-маловажни са и документите, свързани с издаване на визи. Нашето бюро за превод и легализация на документи напълно осъзнава отговорността, която носи, дори при най-малката грешка в изпълнението на услугите.

Турски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Турски Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Български Турски Бърза 2 раб. дни 28.80 лв. 33.70 лв.
Български Турски Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Български Турски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Турски Български Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Турски Български Бърза 2 раб. дни 28.80 лв. 33.70 лв.
Турски Български Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Турски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

За нас Какви поръчки приемаме?

Трябва да споменем, че обработваме текстове с всякаква сложност, въпреки, че в езика, както е казал един преводач: "има много подводни камъни във вид на множество думи". Разбира се, процесът по усъвършенстване на лингвистичното общество все още не е завършен, така че всичките ни квалифицирани специалисти постоянно обновяват знанията си, за да са им от полза за точността на работата.

За нас Кои сме ние?

Вече 10 години сме на отрасловия пазар и за това време успяхме да създадем огромна база данни от лоялни клиенти, редовно възползващи се от услугите ни, а това ни дава увереност, че успяваме да предоставим очакваното качество.Гарантираме за точността и качество на услугите, които предлагаме, така че не му мислете повече, а се свържете с нас и нашите консултантите с радост ще Ви съдействат.

Доверени партньори Нашите клиенти