Facebook

Превод от и на нидерландски език

Преводи от и на Нидерландски език

Нидерладнският език принадлежи към германската група от езици на индоевропейското семейство. Ако строго индивидуално се спазва правилната лингвистика, то нидерладнският е диалект на регион в Нидерландия и също се явява език на фламандците.

Агенция "Интелект" извършва всички видове преводи от и на нидерладнски език на всякаква тематика и сложност. Езикът е изключително сложен, а особено когато става дума за документи, с тях трябва да се отнасяте с повишена отговорност и в тази връзка е по добре да възложите услугата по преводите им на професионални изпълнители.

Агенцията принципно работи с всички видове документи, независимо от областта на дейност, но като цяло най-често се сблъскваме с различни декларации, учредителни актове, служебни бележки, академични справки, дипломи, бележки и други.

Изкачвали сме се дори още по-нагоре в йерархията на сложността и сме стигали до преводите на юридически, бизнес и консултантски материали. По-трудното тук е наличието на многото терминология, изискваща специално образование от изпълнителите. Ние разбира се имаме голям екип и разполагаме с правилните хора.

Нидерландски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Нидерландски Обикновена 4 раб. дни 27 лв. 32.40 лв.
Български Нидерландски Бърза 2 раб. дни 38.90 лв. 46.60 лв.
Български Нидерландски Експресна 8 раб. часа 55.90 лв. 67.10 лв.
Български Нидерландски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Нидерландски Български Обикновена 4 раб. дни 27 лв. 32.40 лв.
Нидерландски Български Бърза 2 раб. дни 38.90 лв. 46.60 лв.
Нидерландски Български Експресна 8 раб. часа 55.90 лв. 67.10 лв.
Нидерландски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Компанията е с над 10 годишно присъствие на отрасловия пазар и може с пълна увереност да каже, че предлага един наистина качествен и професионално създаден продукт, който се оценява и от многобройните клиенти и положителни отзиви в интернет, които постоянно се увеличават.

Също така, периодично подлагаме екипите ни на опреснителни тестове и постоянно следим за появата на нова терминология, тоест винаги сме в крак с новите изисквания и тенденции. Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме.

Интересни факти Холандски език

Нидерладнският език е плурицентричен език, с особено развитие в различни територии. Северният вариант (в северните приморски земи) е доминиращ и тенденцията е другите да се свеждат до него в по-голяма или по-малка степен. Единственият все още широко разпространен креолски език, базиран на нидерладнския, е африкаанс, един от единадесетте официални езика на Република Южна Африка.

Доверени партньори Нашите клиенти