Facebook

Превод от и на английски език

Преводи от и на Английски език

Агенция "Интелект" извършва качествени писмени и устни преводи от английски на български и обратно.

Българският език е малко разпространен, но това не означава, че е по-малко търсен. Много често се случва размяната на важни документи, между колеги, говорещи различни езици, написани на единия или другия език.

Използването на машинния превод в подобен случай няма да помогне, дори е възможно текстът да бъде предаден неправилно. Така че най-добре е да се обърнете към специалисти, които в максимално кратки срокове ще извършат заданието без значение колко трудно е то.

Английски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Английски Обикновена 4 раб. дни 13 лв. 15.6 лв.
Български Английски Бърза 2 раб. дни 19.5 лв. 23.5 лв.
Български Английски Експресна 8 раб. часа 23.4 лв. 28.08 лв.
Български Английски Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
Английски Български Обикновена 4 раб. дни 13 лв. 15.6 лв.
Английски Български Бърза 2 раб. дни 19.5 лв. 23.5 лв.
Английски Български Експресна 8 раб. часа 23.4 лв. 28.08 лв.
Английски Български Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Екипите ни са способни да работят с текстове на всякаква тематика. Качеството на преведения текст няма да Ви накара да прибегнете до услугите на редактори, тъй като ние имаме в екипа си филолози, занимаващи се с дейността.

По Вашето задание, ще се труди не един човек, а цял екип, което увеличава скоростта на работа без това да влияе върху качеството.

Бихме искали да уточним, че всички наши служители са достатъчно квалифицирани, имат солиден опит и са преминали през строга проверка в практиката. Работният процес е отработен и го оптимизираме вече в продължение на 10 години, така че не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!

Можете да направите своята поръчка от всяка точка на света, без значение къде се намирате, а готовите материали ще получите по електронен път. Работим и с електронни платежни средства, улесняващи цялостното сътрудничество.

Английски език Устни преводи

Агенция "Интелект" предлага услуги по съпровождане на чуждестранни делегации, работа на обекти, където се намират чужденците, срещи на високопоставени гости.

Важно уточнение! Заявка за услугата се подава задължително в писмена форма, изпратена по имейл с описание на особеностите относно срещата, на която нашият сътрудник ще присъства. С оглед на тази информация, нашите координатори ще се свържат с Вас, изпращайки Ви изготвена оферта с актуални цени и варианти за плащане. Политиката на фирмата е такава, че изискваме 50% от примерната сума да се заплати предварително в брой или по банков път.

Доверени партньори Нашите клиенти