Facebook

Препоръки

Клиентите за нас Препоръки

Вече близо 3 години използваме услугите на агенция Intellect за специализирани преводи на много езици - арабски, френски, немски, испански, шведски и много други. Комуникацията протича изцяло онлайн, което за нас е много голямо улеснение - поръчките стават изключително бързо, както и доставянето на материалите. При необходимост веднага получаваме съдействие от екипа. В агенцията работят страхотни професионалисти и сме винаги доволни от постигнатите резултати. Високо качество на страхотни цени. Ако Вашият бизнес се нуждае от преводи - обикновени или специализирани - ние препоръчваме агенция Intellect! Благодарим им за дългогодишното партньорство!
Услуги: 5 / 5
Ние като потребител на Агенция „Интелект“ даваме висока оценка на компетенциите и уменията на екипа от експерти и гарантираме надеждността на предлаганите от тях услуги.
Услуги: 5 / 5
Ние използвахме услугите на Агенция „Интелект“, като останахме изключително доволни и смятаме за напред при необходимост да продължаваме да разчитаме на своевременното отзоваване на нейните преводачи.
Услуги: 5 / 5
След присъединяването ни към ЕС и улесняването на търговията със съседните на нас страни-членки като Румъния и Гърция, благодарение на симултантните преводачи на Агенция „Интелект“, общуването на нашите колеги с чуждестранни колеги от бранша е по-пълноценно.
Услуги: 5 / 5
От извършените преводи можем да потвърдим, че преводачите са квалифицирани и с обширни знания в тясно специализирани области. Агенция „Интелект“ е коректен и лоялен партньор.
Услуги: 5 / 5
Агенция „Интелект“ удовлетвори нашите изисквания и очаквания и издавайки настоящата референция препоръчваме услугите ѝ на нейните бъдещи клиенти и ги уверяваме, че са направили правилен избор в сферата на преводаческите услуги.
Услуги: 5 / 5
Агенция „Интелект“ е коректен партньор и отличен изпълнител на
поетите от нейните специалисти ангажименти. Преводачите са с богати познания, а редакторите са безпогрешни.