Facebook

Удостоверение от НОИ

Превод и легализация на Удостоверение от НОИ

Националният осигурителен институт е органът, който може да направи справка за трудовия стаж, и всички събития, свързани с осигурителната история на едно лице. Такава бележка може да Ви е необходима при подаване на документи за работа, при изчисления за пенсия и при всякакви други справки от институции, които го изискат от Вас.

За да направите превод и легализация на бележката е необходимо да вземете оригинал, да се уверите, че има поставени свеж печат, подпис и име на служител, издал бележката. В бележката / удостоверението е важно да има посочена целта на издаване на бележката - за какво и пред кого ще послужи.

Освен легализация, бележката може да бъде направена и само срещу заверен подпис на преводача, което е по-икономичната процедура. Ето защо, преди да дадете документа за легализиране, се поинтересувайте дали не е приемлива бележка със заверка от преводач.

За всякакви други въпроси, не се колебайте да ни потърсите или да се свържете с нас на e-mail: info@prevodite.net

Очакваме Ви!

Удостоверение от НОИ Нужни стъпки

Стъпка 1

Извадете удостоверение от НОИ - оригинал, задължително с поставен правоъгълен печат за чужбина.

Стъпка 2

Изберете един от офисите ни и донесете документа.

Стъпка 3

Изберете опция за легализация на документа, поръчките биват обикновена, бърза или експресна и заплатете държавните такси.

Стъпка 4

Извършва се превод на документа.

Стъпка 5

Входиране на документа в Консулски отдел на МВнР.

Стъпка 6

Вземете готовия документ от удобен за Вас офис.

Направете заявка

Изпратете своята заявка за превод и легализация още сега.

Ако се интересувате от легализация на удостоверение от нои от различна от България страна, вижте страните, с които България има сключен договор за двустранна спогодба или се свържете с нас на 0700 13 002.

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Нашите предимства Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!

Услуги от Агенция за преводи "Интелект" С какво можем да сме Ви полезни?

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

* Тарифирането става на база преведения вече текст, а не на оригинала. В една страница се побират 1800 знака или 1500 символа, ако не броим препинателните знаци и интервалите.

Доверени партньори Нашите клиенти