Facebook

Технически преводи

Нашите услуги Технически преводи

Техническите текстове обхващат съдържание от областта на информационните технологии, телекомуникациите, транспортнатата дейност, изчислителната техника, електрониката, машиностроенето, ръководства за експлоатация, технически спецификации, инструкции за употреба, инструкции за безопасност и др.

Подобен тип текстове съдържат специфични думи, употребявани само в конкретната област. Едно от основните изисквания при извършване на превод е обстойното познаване на терминологията и съгласуването й с контекста на превеждания текст. Доста често в такива документи за определяне на дадено понятие се използват думи, които са специално внедрени и са носители на значения, валидни само в конкретната техническа сфера.

Световно ниво на качество Нашите възможности

Техническите преводи се изпълняват от висококвалифицирани специалисти с богат терминологичен речник. Прилагат се най-съвременните технологии и организации на процеса. Работим c документи във всички формати, чието оформление се запазва, каквото е в изходния вариант. Това е важно, в случай че в документа присъстват схеми, таблици и обозначения, тясно свързани с техническия текст.

Ефективен мениджмънт

По проекта се формира работна група от мениджъри, преводачи, редактори, коректори и допълнителни специалисти. Всички проекти се изпълняват в съответствие с международно признатите препоръки на международните организации.Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Вижте нашите ценови условия Цени и срокове

  • Обикновена поръчка – 4 работни дни;
  • Бърза поръчка – 2 работни дни;
  • Експресна поръчка – 8 работни часа;
  • Супер експресна поръчка – 4 работни часа;

Преводи и легализация Защо да изберете Агенция "Интелект"?

Професионалните лингвисти на Агенция „Интелект“ ще вземат работата присърце и ще направят от Вашия текст ясен и издържан български аналог. Ще уеднаквим техническата терминология за Вас. Ако разполагате със стандартизиран технически речник на Вашата компания, ще се радваме да ни го предоставите. Очакваме Ви!

Доверени партньори Нашите клиенти