Facebook

Пълномощно

Пълномощното е документ, удостоверяващ правото и възможност за разпореждане с чуждо притежание, представяне за друго лице в конкретни ситуации или представяне пред определени органи. Изискванията в България са обвързани с...

Превод и легализация на

Пълномощно

Пълномощното е документ, удостоверяващ правото и възможност за разпореждане с чуждо притежание, представяне за друго лице в конкретни ситуации или представяне пред определени органи. Изискванията в България са обвързани с нотариална заверка на всеки един упълномощяващ документ, без значение от предназначението.
Какви видове пълномощни има?

  • Генерално пълномощно
  • За родителски права
  • При използване на автомобил
  • При регистрация на фирма
  • За дете
  • При представяне пред банка

Цената на издаване на всякакъв тип пълномощно зависи от тарифата на избрания нотариус. Едни от най-честите преводи на пълномощни, които ние извършваме са за турските и гръцките пазари.

Издаването на пълномощни е най-често последвано и с тяхната легализация, особено когато говорим за използването на този тип документи извън рамките на страната ни. Бъдете особено внимателни, когато напускате границите на страната ни, тъй като неналично пълномощно за управление на МПС, напр. собственост на фирма, е способно да Ви създаде проблеми с чуждите власти.

Наясно сме, че този тип упълномощяване изисква време, което не винаги е налично. Поради тази причина ние в агенция „Интелект“ можем да Ви осигурим превод и легализация на документите в най-кратък срок.

1
Стъпка Изисква се от Вас.
Заверете пълномощното при нотариус.
2
Стъпка
Донесете го в наш офис, не забравяйте да донесете имената на латиница, по лична карта, на всички лица, включени в пълномощното.
3
Стъпка
Документът се входира в МП, 4 работни дни срок за изпълнение и заплащане на държавна такса за поставяне на печат Апостил. Извършва се превод на съответния език.
4
Стъпка
Следващата стъпка е входиране на документа в Консулски отдел на МВнР. Сроковете за заверка на подписа на преводача са 4 работни дни - обикновена поръчка; 2 работни дни - бърза поръчка и 1 работен ден - експресна поръчка и държавни такси според вида на поръчката.
5
Стъпка
Вземете готовия документ от удобен за Bас офис.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!