Facebook

Превод от и на руски език

Преводи от и на Руски език

Руският се счита за един от големите езици в света - той е най-често срещаният сред славянските. Също така е официален в много страни и един от шестте официални езици на ООН.

Руският език е най-често срещаният славянски език. Официален е в няколко страни и е един от шестте официални езици на ООН. Изключително разнообразен и обогатен език. Например, в бизнес писмо или официален документ се използват думи и конструкции, които няма да бъдат използвани в ежедневието.

При нас можете да поръчате професионален писмен превод на текстове на всякаква тематика от и на български и руски. Високата квалификация на специалистите ни гарантира безупречно качество на услугата и стриктно спазване кофиденциалността на информацията.

Руски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Руски Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Български Руски Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Български Руски Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Български Руски Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
Руски Български Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Руски Български Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Руски Български Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Руски Български Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Предимството на агенция "Интелект" се състои в това, че тук можете да получите поръчаните преводи от руски на български и обратно в най-кратки срокове и с много високо качество. При нас работят специалисти с познания в правото и бизнеса, имат медицински или технически познания. Това гарантира, че всеки от тях е запознат с терминологията в своята област и при работата си над задание от конкретна сфера, то ще бъде направено правилно.

За да се осигури висококачествена дейност в максимално кратки срокове са необходими подходящите за целта инструменти. Нашите служители разполагат с най-съвременното техническо оборудване, позволяващо извършване на услугата на всяка специфична и графична документация.

За нас Защо да се доверите точно на нас?

Освен опита, техниките, бързата реакция, безупречното качество, агенцията разполага и с огромно разнообразие от тематични речници, което позволява на специалистите ни да намират максимално точните термини, необходими за превода. В агенция "Интелект" работят специалисти, които извършват стилистични и качествени преводи от всякакво ниво.

От опитните ни консултанти пък ще получите информация за всички предлагани от нас услуги, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас още сега!

Доверени партньори Нашите клиенти