Facebook

Превод от и на гръцки език

Преводи от и на Гръцки език

Гръцкият език се отнася към групата на индо-европейските езици и се радва на разпространение в страни, като Гърция, Кипър, Албания и други. И макар, че в момента не е много популярен, както е казал един известен писател: "стойността му е неизмерима с малката разпространеност на планетата".

Ако имате нужда от писмен превод от гръцки на български език или обратно, свържете се с операторите ни още сега. Разполагаме с доказани професионалисти с опит, които могат да работят с текстове без значение каква е тематиката и сложността им.

Много често се налага превод на юридически документи, които са необходими за решаване на бизнес казуси. Ние превеждаме не само договори, актове за раждания и споразумения, но и съдебни свидетелства, сертификати, атестати и много други.

Ако Ви е необходимо написването на техническо съдържание, нашите експерти ще се справят и с тази задача. Съставянето на техническо съдържание, чертежи или схеми и ръководства за употреба не представляват затруднение за нас.

Гръцки език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Гръцки Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Български Гръцки Бърза 2 раб. дни 28.80 лв. 33.70 лв.
Български Гръцки Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Български Гръцки Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Гръцки Български Обикновена 4 раб. дни 19.50 лв. 23.40 лв.
Гръцки Български Бърза 2 раб. дни 28.80 лв. 33.70 лв.
Гръцки Български Експресна 8 раб. часа 40.40 лв. 48.50 лв.
Гръцки Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Агенция “Интелект” успя да застане редом до лидерите в бранша на територията на България, залагайки на качеството, гъвкавостта при ценообразуването и лоялността към клиентите си. Наемайки нови служители, агенцията винаги прави тестови изпити и изисква доказване на познанията по съответния език. Така, че бъдете уверени, че над заданието Ви работят само квалифицирани специалисти. Освен това, ако решите да се възползвате от услугите ни, Вие ще получите индивидуално обслужване и бързо и качествено изпълнение, затова не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!

Интересни факти Гръцки език

Гръцкият език е официален език в Гърция, включително в монашеската република в планината Атон. Спада към индоевропейското езиково семейство. Той е най-живият европейски език с най-дълга непрекъсната писмена традиция. Основните етапи са както следва: старогръцки, средновековен или византийски гръцки и съвременен гръцки.

Гръцкият език, както е казал един учен "е люлка на изкуствата и литературата", така че художествените преводи се радват на голямо търсене.

Доверени партньори Нашите клиенти