Facebook

Превод от и на френски език

Преводи от и на Френски език

Френският език е един от най-широко разпространените романски езици. Официален език е в Белгия, Канада, Швейцария и Люксембург. Широко разпространен е в държави от Близкия Изток и Африка. Повечето от думите му произхождат от латински или са създадени с помощта на латински и гръцки основни думи.

Официален и администартивен език е в : Белгия, Франция, Канада, Швейцария, Сенегал, Европейски Съюз.

При нас дипломираните експерти в областта извършват превод от и на български/френски или редакторска дейност, вземайки предвид всички стилистични особености. Характерът на обработваната документация е разнообразен. Често работим с договори за покупко-продажба на земя или недвижими имоти.

Също така, както и при другите езици, постоянно работим с личните документи на гражданите. Преводът от и на български/френски в този случай също има място.

Френски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Френски Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Български Френски Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Български Френски Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Български Френски Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
Френски Български Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Френски Български Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Френски Български Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Френски Български Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Много хора, които са изисквали бърз и качествен превод от и на френски език, са попадали на бюра, жертващи качеството за сметка на скоростта. В агенция "Интелект" са подбрани само най-добрите професионалисти, ценящи репутацията си и при извършване на услугата се доверяват единствено на знанията и опита си, така че поверявайте дейността само на специалисти, гарантиращи отличен резултат.

С оглед на по-горното можем да гарантираме на 100%, че ще си свършим задачата, както трябва и в срок. Потърсете ни още сега и нашите оператори с радост ще ви консултират напълно безплатно. Очакваме Ви!

Също така, както и при другите езици, постоянно работим с личната документация на гражданите. Преводът от и на български/френски в този случай също има място.

С какво сме добри? Защо при нас?

При нас дипломираните експерти в областта извършват превод от и на български/френски или редакторска дейност, вземайки предвид всички стилистични особености. Характерът на обработваната документация е разнообразен. Често работим с договори за покупко-продажба земя или недвижими имоти.

Освен, че използваме популярни софтуери за обработка на текстове, като Microsoft Office (Word, Excel, Power Point, Adobe Page Maker и други програми, възползваме се и от специални отраслови приложения, като SDL Trados, Trados Translator's Workbench и Trados MultiTerm, Wordfast, сформирайки по този начин терминологична база данни. С оглед на по-горното можем да гарантираме на 100%, че ще си свършим задачата, както трябва и в срок. Потърсете ни още сега и нашите оператори с радост ще Ви консултират напълно безплатно. Очакваме Ви!

Доверени партньори Нашите клиенти