Facebook

Превод от и на словашки език

Преводи от и на Словашки език

Словашкият е прието да се отнася към западнославянската група езици, но за разлика от много други, той е доста млад език. Опитните сътрудници в агенция "Интелект" изпълняват професионален писмен превод от словашки на български и обратно.

Принципно се стараем да обслужваме всякакъв вид документи, но като цяло се занимаваме с официални и лични документи, книжа необходими за посолства, визи, договори, учредителни и уставни договори, пълномощни, учредителни актове, протоколи от общо събрание.

За всички тези сфери, агенцията разполага с професионални изпълнители, така че можете да сте напълно уверени, че дейността ще бъде извършена качествено и в срок.

Словашки език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Словашки Обикновена 4 раб. дни 21 лв. 25.20 лв.
Български Словашки Бърза 2 раб. дни 30.20 лв. 36.30 лв.
Български Словашки Експресна 8 раб. часа 43.60 лв. 52.30 лв.
Български Словашки Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Словашки Български Обикновена 4 раб. дни 21 лв. 25.20 лв.
Словашки Български Бърза 2 раб. дни 30.20 лв. 36.30 лв.
Словашки Български Експресна 8 раб. часа 43.60 лв. 52.30 лв.
Словашки Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Освен по-горе описаното, експертите ще Ви окажат съдействие при нотариалната заверка на превода от и на словашки, чрез поставяне на печат "Апостил" и консулска легализация.

Независимо от сложността на съдържанието, ще изпълним задачата си както трябва и в срок, без значение възложения обем. Ако той е по-голям, ще назначим цял екип от изпълнители, които да работят по проекта ви.

За вас ще работи само квалифициран персонал, запознат със спецификата на заданието. Това гарантира, че терминологията, в съдържанието, ще бъде запазена с пълна точност.

Интересни факти Словашки език

Словашкият език е официален език в Словакия, но може да се използва в почти всички нива на официално общуване в Чехия. Близостта на словашкия и чешкия език е добре известен факт. Тяхната взаимна разбираемост е различна в сравнение с тази на италиански-неаполитански, португалски-галисийски, норвежки-шведски и други близки езици.

Доверени партньори Нашите клиенти