Facebook

Превод от и на японски език

Преводи от и на Японски език

Японският (нихонго) е официален език на силно развитата и високотехнологична държава Япония. Това е роден език за 125 милиона души, а говорещите го в света са около 140 млн. души. Той не разполага с точни аналози и се отнася най-близо до алтайското езиково семейство. Освен в Япония, той все още се използва в страни, като Северна Корея, Китай, Тайван, Южна Корея, Перу, Гуам, Австралия. Ако имате нужда от превод на документи от японски на български или обратно е силно препоръчително да се обърнете към експерти в областта, за да сте напълно уверени, че всичко ще бъде направено качествено.

Принципно работим с всякакви видове документи, но най-често се сблъскваме с актове за раждане, свидетелства за съдимост и брак, различни съдебни решения, задгранични паспорти, превеждаме дори юридически и съдебни наредби, техническа информация, медицински документи и т.н.

Без значение от сложността, ние ще се справим безупречно и ще надминем дори очакванията Ви!

Японски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Японски Обикновена 4 раб. дни 60 лв. 80 лв.
Български Японски Бърза 2 раб. дни 80 лв. 100 лв.
Български Японски Експресна 8 раб. часа 100 лв. 120 лв.
Български Японски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Японски Български Обикновена 4 раб. дни 60 лв. 80 лв.
Японски Български Бърза 2 раб. дни 80 лв. 100 лв.
Японски Български Експресна 8 раб. часа 100 лв. 120 лв.
Японски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

Над 10 годишният успех на компанията се дължи предимно на професионализма, индивидуалния подход към клиентите и прецизното изпълнение на поставената задача на атрактивни и достъпни цени! Всичко това, съчетано с иновативната апаратура и софтуер, дава бърз, адекватен и качествен резултат, от който крайният потребител е доволен. За да се убедите в това, потърсете ни още сега и с радост ще работим заедно.

Интересни факти Японски език

Японският език се говори от почти 125 милиона души главно в Япония това означава, че японският език е шестият най-използван език в света. Въпреки това, той не се говори почти никъде другаде извън Япония. Има много теории за произхода на японския език. Някои учени твърдят, че той е сходен с турския и монголския, а близостта на синтаксиса му с корейския език е всепризната.

Доверени партньори Нашите клиенти