Facebook

Превод от и на испански език

Преводи от и на Испански език

Испанският език е официален в Испания и Мексико, както и в някои южноамерикански държави и държавите от Централна Америка. Повече от 196 милиона души го говорят като първи език, а 20 милиона като втори език.

Агенция "Интелект" извършва писмени преводи за частни и юридически лица, правим нотариална заверка на документи и консулска легализация.

Испанският език има множество варианти и диалекти. В Мексико, например, езикът има свои особености. А в самата Испания са разпространени няколко диалекта: арагонски, каталонски, мадрид, андалусия и редица други. Всичко това е особено важно при превода. Нашите специалисти перфектно са запознати с тези особености и ако е необходимо, можем да Ви наемем експерт, който знае всички тънкости на различните диалекти.

Испански език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Испански Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Български Испански Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Български Испански Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Български Испански Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
Испански Български Обикновена 4 раб. дни 14 лв. 16.6 лв.
Испански Български Бърза 2 раб. дни 21 лв. 24.9 лв.
Испански Български Експресна 8 раб. часа 25.2 лв. 29.88 лв.
Испански Български Супер експрес 4 раб. часа 28 лв. По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

от испански на български Какви документи превеждаме?

Експертите ни извършват качествени и бързи преводи на юридически, икономически, както и на финансови и счетоводни документи. Писменият вариант на услугата е един от най-разпространените. Нашите специалисти имат опит в работата с литературни творби (поезия, проза), текстове от рекламен характер, политически материали, новини. Най-често обаче възниква необходимостта от транслитерирането на удостоверения за раждане, за граждански брак, идентичност на имена, декларации, служебни бележки; дипломи, академични справки, уверения от учебни заведения и др.

За нас Защо да ни се доверите?

Коректността, качеството на изпълнението и индивидуалният подход към всеки отделен клиент ни правят една от водещите агенции на отрасловия пазар с десетки лоялни клиенти, които ни се довериха и продължават да го правят. Това е основната ни мотивация да се развиваме, усъвършенстваме и обучаваме, така че не му мислете повече, а възложете заданието си към нас и ще се убедите в професионализмa ни.

Доверени партньори Нашите клиенти