Facebook

Финансова документация

Нашите услуги Финансова документация

Когато има необходимост от прилагане на документация, свързана с приходни и разходни средства към чуждестранни компании, извършване на сделки, обвързани с бюджет, доказване на доход и всички видове финансови операции, изготвянето на точен превод е с първостепенно значение.

Документите, касаещи сферата на финансите, са разнообразни и доста специфични, затова и познаването на конкретните термини и финансови процеси е задължително, за да бъде изготвен адекватен превод. Работата на всяка една фирма е пряко обвързана с регулиране на средства и при изготвянето на периодични бюджети, отчети и баланси, които трябва да бъдат преведени, е важно да се представи необходимият набор изрядна документация.

Допълнителна информация Какво още трябва да знаете?

Често се налага да бъдат превеждани служебни бележки от работодател, удостоверяващи сумата на получен доход, фактури, разпределение на определен бюджет и фирмен капитал, данъчни декларации, банкови извлечения, както и документи, утвърждаващи покупко-продажба, с цел отчитането на финансови средства. Своевременното и точно извършването на такъв тип преводаческа дейност е от голямо значение за протичането на гладък процес при обработката на финансовата информация, било то за корпоративни или лични цели.Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Допълнителна информация Какви са категории документи?

Гарантираме най-високо качество Защо да се доверите на агенция "Интелект"?

Доверени партньори Нашите клиенти