Facebook

Медицинско свидетелство

Превод и легализация на Медицинско свидетелство

Медицинското свидетелство е документ, удостоверяващ Вашето текущо здравословно състояние и способността Ви да извършвате определени дейности, пряко свързани с него. В ежедневната практика се наблюдават определени случаи, в които медицинското свидетелство намира задължително приложение. Такова ще Ви бъде изискано при:

  • Граждански брак
  • Кандидатстване за работа
  • Приемане в учебни заведения
  • Участие в специални спортни състезания/турнири
  • Осиновяване на дете

Кой издава медицинското свидетелство за работа? Това е възможно от почти всяко медицинско заведение, което Ви е удобно. През последните години се наблюдава и наличието на услуги, които се специализират само и единствено в работата с издаването на уверения за гореспоменатите случаи.

Колко струва медицинското свидетелство за работа? През последните години се наблюдава и наличието на услуги, специализирани само и единствено в издаването на уверения за гореспоменатите случаи.

Медицинските свидетелства най-често се изискват само и единствено при начало на процеса на работа или обучение, но е възможно и поискване на такива през определен период от време. Допълнителните изисквания са строго специфични и не е наличен норматив, който да урежда техния брой и вид.

Ние в агенция „Интелект“ можем да Ви осигурим превод на всякакъв тип медицински свидетелства, без значение от техния брой. Нашите специалисти са обучени в тънкостите на медицинската тематика, което прави услугата възможна в рамките на един работен ден.

Медицинско свидетелство Нужни стъпки

Стъпка 1

Изисква се нотариално заверено копие на оригинала.

Стъпка 2

Документът се внася в Министерство на правосъдието (МП), за да му бъде сложен Aпостил. Срокът е 4 работни дни, заплаща се държавна такса.

Стъпка 3

Преводът се прави, докато документа е в МП, след това се входира в Консулски отдел на МВнР. Трябва да изберете един от следните следните срокове: 4 работни дни (обикновена поръчка); 2 работни дни (бърза поръчка) и 1 работен ден (експресна поръчка), както и съответните държавни такси.

Направете заявка

Изпратете своята заявка за превод и легализация още сега.

Ако се интересувате от легализация на медицинско свидетелство от различна от България страна, вижте страните, с които България има сключен договор за двустранна спогодба или се свържете с нас на 0700 13 002.

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Нашите предимства Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!

Услуги от Агенция за преводи "Интелект" С какво можем да сме Ви полезни?

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

* Тарифирането става на база преведения вече текст, а не на оригинала. В една страница се побират 1800 знака или 1500 символа, ако не броим препинателните знаци и интервалите.

Доверени партньори Нашите клиенти