Facebook

Медицинско свидетелство

Медицинското свидетелство е документ, удостоверяващ Вашето текущо здравословно състояние и способността Ви да извършвате определени дейности, пряко свързани с него. В ежедневната практика се наблюдават определени случаи, в които медицинското...

Превод и легализация на

Медицинско свидетелство

Медицинското свидетелство е документ, удостоверяващ Вашето текущо здравословно състояние и способността Ви да извършвате определени дейности, пряко свързани с него. В ежедневната практика се наблюдават определени случаи, в които медицинското свидетелство намира задължително приложение. Такова ще Ви бъде изискано при:

  • Граждански брак
  • Кандидатстване за работа
  • Приемане в учебни заведения
  • Участие в специални спортни състезания/турнири
  • Осиновяване на дете

Кой издава медицинското свидетелство за работа? Това е възможно от почти всяко медицинско заведение, което Ви е удобно. През последните години се наблюдава и наличието на услуги, които се специализират само и единствено в работата с издаването на уверения за гореспоменатите случаи.

Колко струва медицинското свидетелство за работа? През последните години се наблюдава и наличието на услуги, специализирани само и единствено в издаването на уверения за гореспоменатите случаи.

Медицинските свидетелства най-често се изискват само и единствено при начало на процеса на работа или обучение, но е възможно и поискване на такива през определен период от време. Допълнителните изисквания са строго специфични и не е наличен норматив, който да урежда техния брой и вид.

Ние в агенция „Интелект“ можем да Ви осигурим превод на всякакъв тип медицински свидетелства, без значение от техния брой. Нашите специалисти са обучени в тънкостите на медицинската тематика, което прави услугата възможна в рамките на един работен ден.

Разберете колко ще струва тази услуга

В Агенция за преводи Интелект работят заклети преводачи от различни преводни сфери,
чрез което гарантираме качество при превода на всеки един специализиран текст.

{{ form.pages }}

Моля, изберете срок и вид на поръчката за легализация

С какво можем да сме Ви полезни?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации,
материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н.

Нашите услуги
Документът подлежи на превод на повече от 27 езика
Документът подлежи на легализация
Документът подлежи на легализация с апостил
Документът подлежи на редакция от наш преводач
Документът подлежи на превод в рамките на 30 минути
Документът подлежи на дистанционен превод
Документът подлежи на легализация в рамките на 1 работен ден
Документът подлежи на доставка до собствен адрес

Какви документи приемаме?

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Защо да ни се доверите?

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!