Facebook
  • /
  • Корпоративни клиенти

Корпоративни клиенти

Агенция “Интелект” е специализирана в работата с корпоративни клиенти. За тях предлагаме специални условия за сътрудничество, бонуси и отстъпки.При сключването на договори с агенцията, вие получавате отстъпки на всички видове услуги, гарантирани срокове за прием и изпълнение на заданието, еднородна документация на всички проекти и техните етапи. Осигуряваме услуги в следните направления:

Писмени и устни преводи
В дългогодишната си практика, в основен приоритет за компанията се превърна работата с корпоративните клиенти, на които правим специални предложения и предоставяме:

Грамотна дейност
Неясното преобразуване на текста и говора може да стане причина за неуспешни сделки, което най-малкото ще се отрази зле на фирмата Ви. За да избегнете подобни ситуации, фирмата изпълнител, трябва да може да осигури професионален писмен или устен превод, точно предаващ същността на оригиналния документ или реч, запазвайки необходимите думи и стил.

Оперативност
В бизнеса, времето е от голямо значение. Ето защо ние осигуряваме експресни изпълнения. Трябва също да се отбележи, че повечето фирми, предлагащи дейност, като нашата могат да се справят и с най-строгите времеви рамки, но при големи обеми се изисква повече време. Ние в такива случаи назначаваме няколко екипа от изпълнители, така че заданието да бъде свършена бързо и качествено в срок.

Конкурентноспособни хонорари
Всъщност, качеството е безценно, но то разбира се си има цена. Все пак не би следвало да плащате някакви баснословни цени. От друга страна обаче, бъдете внимателни, ако Ви предлагат изключително ниски цени, тъй като рискувате да получите лошо качество на превода. Много често при по-големи количества сме отворени за отстъпки от стойността на заявката.

Гарантираме конфиденциалност на информацията.
С разбиране и уважение се отнасяме към желанията на клиентите за конфиденциалността на предоставените данни, която е обезпечена чрез подписването на Договор, както с Компанията на възложителя, така и със служителите на компаниите, имащи достъп до съответните материали, за да не се разкрие тя изцяло или частично на трети лица, без предварителното съгласие на заявителя. Агенция "Интелект" гарантира пълна конфиденциалност на информацията и съхраняване на чуждите материали, допринасяйки за максимална защита интересите на възложителите и повишавайки доверието им към нас.

Защо да ни се доверите?
С над 10 годишното си присъствие на отрасловия пазар, имаме голям опит в отношенията с корпоративни лица и много голяма част от тях все още използват услугите ни, а това означава, че наистина си вършим работата и то както трябва. В тази връзка, ако искате да си сътрудничим, попълнете бланката по долу, въвеждайки максимално подробна информация и съвсем скоро ще се свържем с вас за уточняване на детайлите. Очакваме Ви!