Facebook

Превод от и на унгарски език

Преводи от и на Унгарски език

На унгарски език говорят повече от 10 милиона души. Услугите по превод от този език са доста често търсени, поради сложността му на изучаване. Той широко е разпространен в Унгария, Румъния, Словакия, Австрия, спада към групата на угърските езици.

При нас се извършват всекидневно много на брой преводи на различни документи, но най-популярни са договорите за покупко-продажби, нотариални заверки, трудови договори, лични документи, брачни свидетелства, актове за раждане, юридически и съдебни решения, кореспонденции, имейли и много други.

Имаме богат опит с преобразуването на текстове от всякаква тематика и ще се справим с всяко предизвикателство, дори и ако става дума за фармацевтични и медицински документи - резултати от изследвания, епикризи, анамнези, лекарствена информация и упътвания.В подобни материали грешки не са позволени и това е изключително важно, така че ако имате нужда, обърнете се към професионалистите и можете да сте напълно уверени в коректността и качеството на изпълнението.

Унгарски език Цени и срокове

Изходен език Преведен език Тип на поръчката Срок за изпълнение Обикновен превод Специализиран превод
Български Унгарски Обикновена 4 раб. дни 21 лв. 25.20 лв.
Български Унгарски Бърза 2 раб. дни 30.20 лв. 36.30 лв.
Български Унгарски Експресна 8 раб. часа 43.60 лв. 52.30 лв.
Български Унгарски Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
Унгарски Български Обикновена 4 раб. дни 21 лв. 25.20 лв.
Унгарски Български Бърза 2 раб. дни 30.20 лв. 36.30 лв.
Унгарски Български Експресна 8 раб. часа 43.60 лв. 52.30 лв.
Унгарски Български Супер експрес 4 раб. часа По договаряне По договаряне
* Цената за превод се изчислява на основание на преведения текст, а не на основание на текста-първоизточник. 1 преводаческа страница е равна на 1800 знака с шпации (по БДС) или на 1500 знака без шпации (според ЕС стандартите).
* При строго техническа, правна и специфична терминология, е възможно оскъпяване с до 50% от посочените цени.
* Посочените цени са в Български лев без ДДС.

Направи заявка Изчисли цена

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Нашите предимства С какво се отличаваме?

С увереност можем да кажем, че агенция “Интелект” е доста надежден партньор, с който е удоволствие да се работи. Служителите се отличават с професионализъм и качество при извършване на определено задание, а поради различията в изискванията на клиентите ни, сроковете за изпълнение на услугите, които предлагаме са:

  • Нормална - 4 дни;
  • Бърза - 2 дни;
  • Експресна - 1 ден

Интересни факти Унгарски език

Унгарският език има няколкохилядна история, достигаща чак до Азия. Според най-разпространеното мнение това е език от угрофинската езикова група. Той се отделил от повечето други угрофински езици преди около 3000 години в района на планината Урал. Бил е силно повлиян от тюркските езици. Не съществува писмен документ от праисторията на унгарския.

Доверени партньори Нашите клиенти