Facebook

Образование в чужбина

Пакетни услуги Образование в чужбина

Когато приключите своята образователна степен в България и искате да продължите със следващата такава в чужбина е необходимо да подготвите своите документи и да ги легализирате в България.

Ако планирате да постъпите в чуждестранен ВУЗ, ще Ви се наложи не само да съберете определен пакет от свидетелства, но дори и да ги преведете на официалния език на страната, в която отивате. Преди всичко, това се отнася за онези уверения, свидетелстващи за степента на вашето обучение. С изключение на тях, в списъка могат също да бъдат представени и препоръчителни и мотивационни писма, каквито и да е постижения и грамоти. Всъщност, много е важно не просто да се свърши работата, а тя да се направи максимално компетентно и правилно. А като се има предвид, че тази дейност е съпътствана с особените си нюанси и усложнения, задачата трябва да се повери единствено на опитните изпълнители в своята област. В тази връзка, желаещите да учат в чужбина си струва веднага да направят избор в полза на професионалистите. Една от компаниите, професионално занимаваща се с тези дейности е агенция “Интелект”.

Допълнителна инфромация Какви документи са необходими?

Списъкът с удостоверения, който трябва да си подготвите за представяне в съответното учебно заведение обикновено изглежда така:

  • Диплома за завършен клас;
  • Удостоверения за средно и добавка към дипломата за висше образование (бакалавър);
  • Академична справка за завършено висше образование;
  • Свидетелство за завършена квалификация и висше образование.

Разбира се, всяка държава си има собствени изисквания и съществува вероятност там, където ще кандидатствате да Ви поискат и други допълнителни свидетелства. При поръчка на 4 или повече удостоверения, ще получите 15% отстъпка от цената за услугата от първа и втора езикова група и 10% от стойностите за легализация.Направи заявка Изчисли цена

Стъпки и действие

Как протича процесът?

1

Изпращате своята заявка за наши услуги

2

Превод, легализация и печат

3

Получавате своите документи

Допълнителна инфромация Как протича процесът по превода на нужните документи?

За да може услугата да бъде качествено извършена на първо място трябва да се проучат какви са изискванията на консулството на съответната страна. След това се събира пакетът от необходимите сведения, изпълнява се превода и оформлението, както и нотариална заверка. Възможна е и необходимост от поставянето на апостил или консулска легализация.

Професионално свършената работа гарантира, че Ще получите не просто компетентно изготвени текстове на хартия, но и тяхната юридическа сила.

Защо да изберете Агенция "Интелект"?

На клиентите си ние предлагаме услуга по професионален превод. Отличителна черта на нашата компания е, че зад нея стоят само квалифицирани професионалисти, имащи огромен опит в областта, а работата се извършва с гаранция за качество. Освен всичко друго, нашето бюро може да изпълни за вас нотариална заверка, което ще ви позволи да получите в ръцете си не само качествено преведени, но и с правна сила документи. Така, че не му мислете повече, а се свържете с нас!

Доверени партньори Нашите клиенти