Facebook

Отстъпки

Отстъпки

Тъй като този тип услуги могат да бъдат различни - устни, писмени, синхронни (симултанен) от своя страна те могат да се делят по характер, вид на работа и на база на това, процентът спестяване за тях да се начислява по различен начин.

Какви са отстъпките за писмен превод?

В нашата агенция постоянно се провеждат промоционални кампании в случай, че количеството на изходния материал надвишава 25 разчетни страници. Започвайки от този обем имате парво на процент намаляване на цената. Колкото повече обем, толкова по-ниска стойност. Максималната е 15%.

Ако броят еднотипни документи - паспорти, свидетелства, справки от МВР и други подобни - са повече от 5 единици, колко ще икономисате се определя от броя на документите. Максимумът е 50%.

Също така, само сега от 01 Април 2016г. до 01 Юли 2016г. получавате 15% по-ниска стойност при трансформирането на дипломи, актове за раждане и свидетелства за съдимост от и на английски, немски и руски език.

Отстъпки

Цената пряко ще зависи от времето на ангажираност на служителите ни. Колкото по-ангажирани са, толкова повече ще спестите.

По-нататък процентът за намаляване на хонорара се начислява за всеки работен ден на служителя. Той е различен в зависимост от използвания език. След 5 работни дни, стойността не се увеличава и остава постоянна, независимо от количеството отработено време.

Отстъпки при синхронен превод

Тъй като тук изпълнителя почти едновременно с говорителя преобразува речта, дали ще спестите се определя от ангажираността на изпълнителя - над 8 часа е препоръчително. Според спецификата на темата и съответния език ще сформираме и крайната цена, така че за допълнителна информация се свържете с нас.

Защо да предпочетете агенция "Интелект"?

Ако по-горе изброените причини не са достатъчни да изберете нашите услуги, то тогава ето още няколко:

  • най-бързата експресна поръчка се изпълнява за 4 часа;
  • обслужването е без ограничение по региони. Ако се намирате извън София, готовият материал ви се изпраща по електронен път;
  • независимо от сложността на услугата, ние ще се справим на професионално ниво, тъй като наемаме само квалифицирани сътрудници, които са образовани в областта;
  • регулярно провеждаме опреснителни изпити на служителите, защото постоянно излизат нови технологии и терминологията се обновява, така че знанията им да са напълно актуални.

Не се чудете! Ако имате нужда от професионалисти в сферата, свържете се с нас още сега и консултантите с радост ще отговорят на нуждите Ви!

Преводи и легализация

Най-превеждани документи

Доверени партньори Нашите клиенти