Преводаческа агенция Интелект Превод на документи страници и текстове на страхотни цени

Услуги

Превод на текстове и документи

Извършваме редакция, коректура, локализация на всякакви документи и текстове в кратки срокове.

Като граждани на страната ни за всеки е достъпна възможността свободно да пътува зад граница и т.н. Много хора устройват живота си в чужбина, правят бизнес, намират партньори или инвеститори, купуват имоти и извършват други сделки, изискващи превод на документи. Тук трябва да се отбележи, че и у нас, и в чужбина се отнасят много внимателно към изпълнението на тази дейност. Дори и незначителната на пръв поглед грешка, може да стане причина за връщането им за преработка, а оттам и отлагане на сделката за неопределено време.

Това не винаги е удобно, а в някои случаи дори води и до загуба на средства, така че услугата трябва още първоначално да бъде направена на професионално ниво и в съответствие с всички установени критерии. За да си спестите средства и главоболия, възложете задачата на професионалистите с опит в областта.

Преводи на документи за юридически и физически лица

Всички свидетелства могат да бъдат разделени на две разновидности. Към първата се отнасят тези за физическите лица, използващи се при излизане в чужбина с цел почивки, пребиваване, сключване на брак, обучение или работа.

Втората разновидност – за юридически лица. Отнася се до разнообразни статути, учредителни и различни удостоверения, използващи се в хода на дейността на предприятието. Услугата се извършва от квалифицирани служители на агенция "Интелект", които умело владеят специфичната терминология, употребявана при съставянето на различни материали и изискваща точно тълкуване.

Квалифициран превод на документи от различно естество

За работата с този тип съдържание се допускат само квалифицирани специалисти, всеки от които има дълъг опит в сферата на специализираните текстове. А също така е налице и по­тясна специализация на служителите. За всяка посока на дейността има възможност да се привлече за работа върху определен текст изпълнител, работещ в сферата. Крайната цел е бързото и качествено превеждане на сложните текстове.

Защо да предпочетете нашите услуги

Агенция "Интелект" е много години на пазара и може да се превърне във ваш верен партньор, предлагайки Ви:

● Богата база от изпълнители, повечето от които имат освен езиково, специално образование и голям стаж в сферата;

● Собствени разработки: речници, използването на САТ­средства (така наречените Translation Memory);

● Задължителна коректура на всички готови материали от професионален редактор;

● Над 10 години опит в областта;

● Оформяне на материалите с програми, като Microsoft Office, Autocad, Adobe Acrobat, Adobe InDesign.

Не се колебайте повече, а се свържете с нас още сега и се възползвайте от БЕЗПЛАТНИТЕ ни консултации, които ще Ви насочат как правилно да постъпите в конкретния при вас случай.