Преводаческа агенция Интелект Онлайн преводи на страхотни цени

Услуги

Онлайн преводи

Спестете време и се възползвайте от нашата най-нова услуга „Онлайн превод”– най-бързата и удобна възможност да получите желания превод в най-кратък срок.

Често преобразуването на непознат текст от един език на друг е търсена услуга не само когато го изучавате, но и в много отрасли на професионалната дейност. Във времена на всеобщ обмен на стоки и услуги между страните се увеличава нуждата от онлайн­преводи на документи, договори, инструкции и дори малки изречения или фрази. Така, че тази възможност е изключително удобна, тъй като не е необходимо да ходите до адрес на бюрото, а просто е достатъчно да изпратите материалите си по имейл и всичко друго ще свършим ние.

Какви са предимствата на онлайн превода

Предимствата на този тип услуги са много, но ще изброим най­-съществените:

  • Удобство

Клиента вече не трябва да губи време в пътуване до офиса на агенцията. Той само пуска заявката си през интернет, без значение къде се намира в момента.

  • Местоположението Ви е без значение

Можете да изберете изпълнител според качеството на работата и мненията на клиентите, а не по местонахождението. Също така, в по­малките градове няма такива агенции или качеството на дейността е на доста ниско ниво.

  • Бързо и качествено изпълнение

Тези фирми имат по­малък персонал, но и възможност да наемат нови специалисти в сферата, когато имат нужда. В обичайното бюро при голяма натовареност понякога се налага да чакате до няколко седмици, преди да ви станат готови материалите. Фирмите, работещи в Интернет, ще изпълнят възложената задача значително по­бързо.

  • Бърза и лесна поръчка

Достатъчно е само да попълните съответната онлайн­форма, без да чакате на опашка или да се появи консултант. Всичко е просто и автоматизирано.

Какво е необходимо за да направите поръчката си

За да отправите заявка към нас можете да не напускате комфорта на своя дом, а трябва да направите следното:

● изпращате оригиналния текст;

● свързваме се с вас за уточнение на подробностите;

● плащате за работата;

● получавате готовия резултат.

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

С 10 годишното си присъствие на пазара вече сме се утвърдили, като верен партньор на много клиенти, залагайки на качеството и коректността. Възползвайки се от публикувания на интернет страницата ни формуляр за кандидатстване, можете да научите сроковете за изпълнение на конкретната поръчка и нейната точна цена. Просто посочете Вашите данни за контакт и прикачете файловете със съдържанието. Мениджърите ни ще направят калкулация и незабавно ще се свържат с Вас.

Специалистите ни при нужда ще Ви консултират безплатно по въпросите с преводите на юридическа и финансова документация, така че не се колебайте, а ни потърсете и с радост ще ви съдействаме!