Преводаческа агенция Интелект Превод и легализация на академична справка на страхотни цени

Услуги

Превод и легализация на академична справка

Агенция за преводи „Интелект“ предлага изпълнение на пълната процедура по превод и легализация на Вашата академична справка.

Когато става въпрос за академични справки, те могат да бъдат от различни учебни учреждения на средно, професионално и висше образование.

След дипломирането си, всеки студент има вероятност да поиска да учи в чужбина, за което му е необходимо предоставяне на тези удостоверения от училището, с превод на английски или друг чужд език, както и легализирането им. Поради тяхната важност, дейността е силно препоръчително да се възложи на професионални изпълнители, които са тясно специализирани в областта и с нужното ниво на опит. А агенция “Интелект” се занимава точно с този тип дейност и може да се заеме веднага.

Какво да направите ако имате нужда от превод и легализация на академична справка

На първо място, трябва да разполагате с оригиналните документи, издадени Ви от съответното учебно заведение с нужните подписи и печати. Ако все пак не желаете да предоставите оригинала, можете да ни донесете в наш офис и нотариално заверено копие, в зависимост от това на кое сведение желаете да поставим Апостил.

Какво ще Ви предложим

Обикновено, предлаганата от нас дейност е съпроводена от пакет от допълнителни свидетелства, сред които са — такова за раждане, студентски билет, финансово поръчителство. С оперативното и качествено изпълнение на услугата за всичките Ви нужни документи, служителите на агенция “Интелект” винаги са готови да се заемат. Тоест, осигурявайки ни по-горе описаните сведения, ние поемаме цялата процедура по изпълнението на заданието, а то включва:

  • Преобразуване на текста в свидетелството на желаният от вас език върху фирмена бланка;

  • Добавяне на Апостил печат от Министерство на образованието в срок от 5 - 8 работни дни;

  • Заверка на подписа на изпълнителя в отдел „Консулски отношения“ на МВнР.

Какво ще заплатите

Освен таксите по изпълнението на услугата по преработване на текста и узаконяване на съответното свидетелство, се дължат държавни такси в необходимите министерства и комисионната на агенцията.

Защо да изберете точно нас

Опитните ни специалисти предлагат на клиентите си качествен превод и легализация на академични справки и други форми на учебна документация на всички необходими езици. Сред най-популярните европейски езици за тази услуга са: английски, немски, френски и италиански.

Ще се справим безупречно с възложените ни от вас задачи и то на най-добрите цени, а консултацията със специалистите ни е напълно Безплатна, така че нищо не губите! Свържете се с екипът ни още сега!