Преводаческа агенция Интелект Превод и легализация на свидетелство за съдимост на топ цени

Услуги

Превод и легализация на свидетелство за съдимост

Свидетелството за съдимост е един от документите, който най-често се изискват при кандидатстване за работа в чужбина. В повечето случаи освен превод, е нужна и легализация.

Свидетелство за съдимост – документ, с помощта на който властите потвърждават липсата на съдебно минало на даден гражданин.

Ако ви предстои заминаване за чужда държава с цел започване на работа или дългосрочен престой, ще е необходимо да докажете пред съответните органи, че не сте задържано и осъждано лице. Разбира се, всяка страна се интересува, дали нейните граждани са чисти, както пред съвестта си, така и пред закона на страната, в която са живели. За това консулството ще изисква от Вас легализирано свидетелство за съдимост и разбира се неговия превод на съответния език. В тази връзка, точността и качеството на услугата са от съществено значение и за това е препоръчително да изберете квалифицирана фирма изпълнител, каквато е агенция “Интелект”.

Какво трябва да направите:

За да можем да пристъпим към изпълнение на поставените от вас задачи, трябва да ни предоставите оригинал на свидетелството за съдимост, подписано от районен съдия със срок на валидност 3 месеца от датата на издаване.

Какво ще направим ние:

След, като сте ни предоставили всички необходими сведения, пристъпваме към работа, като агенцията поема всички съпътстващи дейността държавни такси. Процесът протича по следния начин:

● Върху фирмена бланка, документът се превежда на избрания от вас език;

● Осигуряване на печат Апостил от Министерство на правосъдието;

● Заверява се подписа на изпълнителя в отдел „Консулски отношения“ на МВнР.

В нашия екип от преводачи пишат само най-добрите специалисти, преминаващи строг подбор. Освен това, ние сме заинтересовани в подготовката на собствени кадри, изхождайки от една или друга специфика на поръчките, които пристигат при нас. По този начин може да се постигнат най-добри резултати в изпълнението, което допринася за повишаване на конкурентоспособността и престижа на фирмата.

Ценовата листа и сроковете можете да видите от тук.

Защо да изберете Агенция “Интелект”

С повече от 10 години стаж в областта на преводите и легализацията на различни документи, ние заемаме почетно място на пазара с множество доволни и лоялни клиенти. Конфиденциалността и професионалното отношение към клиентите е гарантирано, а индивидуалният ни подход към всеки един от тях ни дава възможност да уточним и най-малките детайли, което е гаранция за бързата и качествена работа. Така, че свържете се с нас още сега и се консултирайте напълно безплатно с нашите координатори по интересуващите Ви от областта въпроси. Очакваме Ви! :)