Преводаческа агенция Интелект Легализация на академична справка на страхотни цени

Превод и легализация на документи

Легализация на академична справка

Агенция за преводи „Интелект“ предлага изпълнение на пълната процедура по превод и легализация на Вашата академична справка.

Преводът на академична справка може да е необходим в редица случаи. Например, ако сте решили да получите или да продължите висшето си образование в чужбина, да преминете през обучение в специализирано училище в чужбина или да събирате всички необходими свидетелства за заминаване на постоянно пребиваване. Академичната справка — документ, свидетелстващ за недовършено висше образование.

Наред с процеса по превода, свидетелството трябва да бъде и легализирано за да придобие правна стойност. И с двете задачи силно препоръчително е да се заемат професионални изпълнители, които да гарантират качественото изпълнение на заданието. Агенция “Интелект” в този случай може да помогне, тъй като разполага именно с такива служители.

Какво да направите ако имате нужда от превод и легализация на академична справка

При извършване на услугата, е нужно да имате в наличност всички оригинални подписани и подпечатъни документи, предоставени Ви от съответното учебно заведение. При нежелание да предоставяте оригиналите, трябва да си подготвите нотариално заверени копия за да се постави апостил.

От там нататък ние поемаме надлежните процедури по изпълнението на задачата. Работим само с професионалисти в областта и нотариуси, което ще съкрати процедурата многократно.

Какво още можем да предложим

За да бъде завършена цялата процедура са необходими още някои документи, а именно:

  • акт за раждане,

  • студентски билет,

  • финансово поръчителство.

Осигурявайки всички нужни материали за работа, вие сте освободени от по-нататъшните ви притеснения относно преобразуването на съответните материали. Работния процес преминава през три етапа. На първо място върху фирмена бланка извършваме трансформацията на текста от единия език на другия, в срок от 5-8 дни се добавя Апостил печата от Министерство на образованието и след това се заверява подписа на изпълнителите в отдел „Консулски отношения“ на МВнР.

Каква ще бъде цената

Наред с комисионната на агенцията, вие трябва да поемете разходите по пренаписването на съдържанието и узаконяването на бланките, както и съпъдстващите държавни такси. Доверете ни се! С над 10 годишния си стаж на пазара сме изградили солидна база от лоялни клиенти, доверяващи ни се всеки ден, а постоянно нарастващите положителни отзиви за нас в интернет ни дават още по-голям стимул за развитие, така че не се колебайте повече, а се свържете с нас дори сега и няма да съжалявате.