Преводаческа агенция Интелект Легализация на дипломи за средно и висше образование на страхотни цени

Превод и легализация на документи

Легализация на дипломи

Агенция за преводи „Интелект“ предлага превод и легализация на дипломи за средно и висше образование; свидетелство за професионална квалификация/ правоспособност, удостоверения за курсове от всички видове учебни заведения и образователни центрове, издадени в България и чужбина.

Превод на диплома се налага в случаите, когато се изисква потвърждаване на личната квалификация на специалист при изучаване на определени предмети и ниво на получените знания. Най-често преобразуване на дипломата и всички придобити в процеса на изучаване материали са необходими при пътувания в чужбина за продължаване на обучението или за устройство на работа. За това, тази задача много е важно да бъде възложена на експерти, запознати с тънкостите на езика, което гарантира, че услугата ще е извършена качествено.

Ако и вие имате същата потребност, агенция “Интелект” разполага с необходимите екипи, които ще извършат съответните преводи и легализация и то в уговорения предварително срок.

Какви документи приемаме

В агенцията имаме голям опит с преобразуването на различни видове дипломи, свидетелства за професионални квалификации, материали от учебни заведения и образователни центрове и т.н. Ако те са издадени в България и трябва да се преработят на чуждия език и легализират с апостил, не се притеснявайте да се обърнете към нас. Ние ще се заемем със задачата, назначавайки по заявката само дипломирани експерти в областта, което гарантира правилността на изпълнението.

Как протича цялата процедура

Легализацията е необходима за да се потвърди, че изходящият документ, предназначен за чуждата страна, съответства на законите на страната, чийто държавни органи са издали или съставили материала. Съответното свидетелство преминава легализация в една държава, получава статут на правно валиден документ в друга.

Процесът се състои в три стъпки:

  • Върху фирмена бланка се извършва цялата дейност;

  • Заверяване с печат Апостил на Министерство на образованието и науката;

  • В отдел „Консулски отношения“ на МВнР се извършва заверка.

След процеса по превода, Консулски отдел на МВнР заверява подписа и печата на изпълнителя. Всичко отнема приблизително 6 до 10 дни.

Ако дипломата Ви за завършено образование е получена в чужбина и трябва да се пренапише на чуждия език, първо се извършва преобразуването на текста върху фирмена бланка и после се прави заверка на подписа на изпълнителя в отдел „Консулски отношения“ на МВнР. Също така е важно да знаете, че съответното свидетелство трябва да е с нотариално заверен препис или апостил на страната, където е придобито. Всичко става приблизително за 1 до 5 раб. дни.

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

Стремежът ни е в придобиването на нови и превръщането им в постоянни и лоялни клиенти, а това може да стане само чрез качествена услуга, индивидуално отношение и гъвкаво ценообразуване. След, като вече над 10 години сме на отрасловия пазар и сме едни от най-успешните, значи успяваме да покрием горните изисквания, така че не се колебайте, а се свържете с нас още сега!