Преводаческа агенция Интелект Легализация на свидетелство за съдимост на топ цени

Превод и легализация на документи

Легализация на свидетелство за съдимост

Свидетелството за съдимост е един от документите, който най-често се изискват при кандидатстване за работа в чужбина. В повечето случаи освен превод, е нужна и легализация.

Документът, потвърждаващ, че сте чисти пред закона във всяка страна на света е свидетелството за съдимост. За да може то да бъде правно издържано в чужбина, трябва да се направи превод и легализация. А за всяка страна, тази процедура може да е различна – апостил на свидетелство за съдимост или неговата легализация. 

Особено е нужно при заминаване на работа или за пребиваване в чужда страна да докажете чистото си съдебно минало, а свидетелството за съдимост ще Ви помогне. Както сами разбирате, документът е изключително важен, а преводът и легализацията му е нужно да бъдат абсолютно верни, до най-малката подробност. 

Какво е необходимо да направите

За да може да започне процеса по узаконяването на удостоверението е необходимо да ни предоставите оригинал, с поставен на районен съдия подпис с поне 3 месеца валидност от датата на издаване. 

След като вече сте ни предоставили всичко необходимо, ние поемаме нещата, включващи и държавните такси, съпътстващи процедурата.

  • Върху фирмена бланка, документът се превежда на избрания от вас език;

  • Осигуряване на печат Апостил от Министерство на правосъдието;

  • Заверява се подписа на изпълнителя в отдел „Консулски отношения“ на МВнР.

При нас екипите за преводи и редакторите преминават много строг подбор, включващ тестови задания, изпити по важни въпроси, умения за боравене със съвременните компютърни системи и редакторски/текстови програми. Тоест, нещата, гарантиращи качество и бързина на изпълнението. 

Другото ни изискване е кандидатите да имат дипломи за завършено висше образование и придобити квалификации, а с предимство са тези, с предишен опит на позицията. Всичко това гарантира, че не само настоящата услуга, но и всички останали, предлагани от агенцията ще бъдат извършени бързо и качествено, без значение от обема на заданието. 

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

Агенцията използва най-съвременното компютърно и техническо оборудване, което ни позволява да направим максимална оптимизация на работния процес, синхронизиране на отделните екипи за съвместна дейност по определено по-обемно задание, както и да осигурим максимална сигурна среда за конфиденциалните данни на клиентите ни.

Само това, че вече повече от 10 години сме на пазара и сме едни от най-успешните в бранша, трябва да дава достатъчна увереност в клиента, че ние ще си свършим работата, както трябва и в нужния срок, така че не се колебайте повече, а се свържете с консултантите ни още сега и те с радост ще ви помогнат.