Преводаческа агенция Интелект Преводи от холандски език на български и от български на холандски цени на страница

Превод от холандски език на български и от български на холандски език

Холандският език е плурицентричен език, с особено развитие в различни територии. Северният вариант (в северните приморски земи) е доминиращ и тенденцията е другите да се свеждат до него в по-голяма или по-малка степен. Единственият все още широко разпространен креолски език, базиран на холандския, е африкаанс, един от единадесетте официални езика на Република Южна Африка..

Превод от холандски език на български и от български на холандски език

Езици

Холандският принадлежи към германската група от езици на индоевропейското семейство. Ако строго индивидуално се спазва правилната лингвистика, то холандският е диалект на регион в Нидерландия и също се явява език на фламандците.

Агенция "Интелект" извършва всички видове преводи от и на холандски език на всяка тематика и с всякаква сложност. Той е изключително сложен, а особено когато става дума за документи, с тях трябва да се отнасяте с повишена отговорност и в тази връзка е по добре да възложите услугата по преводите им на професионални изпълнители.

С какви документи работим

Агенцията принципно работи с всички видове документации, независимо от областта на дейност, но като цяло най-често се сблъскваме с различни декларации, учредителни актове, служебни бележки, академични справки, дипломи, бележки и т.н.

Изкачвали сме се дори още по-нагоре в йерархията на сложността и сме стигали до преводите на юридически, бизнес и консултантски материали. По-трудното тук е наличието на много терминология, изискваща специално образование от изпълнителите. Ние разбира се имаме голям екип и ще назначим точните хора.

Видовете поръчки

Поради огромния брой от клиенти с различни изисквания и нужди, създадохме разнообразие от поръчки, които приемаме, за да можем да отговорим на съвременните трендове на заетост. В тази връзка, към момента на разположение имате:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Холандски Обикновена 23.00 лв. 27.60 лв.
Български Холандски Бърза 34.00 лв. 39.60 лв.
Български Холандски Експресна 39.60 лв. 49.60 лв.
Български Холандски Супер експрес По договаряне По договаряне
Холандски Български Обикновена 23.00 лв. 27.60 лв.
Холандски Български Бърза 34.00 лв. 39.60 лв.
Холандски Български Експресна 39.60 лв. 49.60 лв.
Холандски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

Понеже държим на информираноста и коректността, бихме искали да знаете, че цената се образува на основание написания от нас текст, а не на база оригинала. Също така, една работна страница се състои от 1500 символа текст без интервалите и 1800 символа с тях.

Защо да ни се доверите

Агенция "Интелект" ще наеме подходящ сътрудник (или екип) със съответните познания за да гарантира прецизността на услугата и спазването на уговорения срок, без значение от сложността на изискваната дейност.

Компанията е с над 10 годишно присъствие на отрасловия пазар и може с пълна увереност да каже, че предлага един наистина качествен и професионално създаден продукт, който се оценява и от многобройните клиенти и положителни отзиви в интернет, които постоянно се увеличават.

Също така, периодично подлагаме екипите ни на опреснителни тестове на знанията, а и следим постоянно за поялата на нова терминология, така че да сме в крак с новите думи. Ако имате нужда от нашите услуги, не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме.