Преводаческа агенция Интелект Преводи от датски език на български и от български на датски цени на страница

Превод от датски език на български и от български на датски език

За Датският език е трудно да се каже кога староскандинавският език на викингите се е превърнал в датски, но като най-старата монархия в света Дания може да се гордее с една непрекъсната династия от 54 крале (и в днешно време - кралици), които все повече говорят датски (а някои от тях, уви, долнонемски).

Превод от датски език на български и от български на датски език

Езици

Този език има статут на национален, държавен, официален за Дания. Въпреки, че на датски се говори само на територията на самата Дания, много от жителите на Исландия, Фарьорските острови и Гренландия го разбират.

Интересно е, че тук дублирането на основите придава на думата съвсем друго значение. Например, "Неј" означава "Здравей!", а "Неј-hej" - "Стига!"

С какви видове документи работим

Високата квалификация на нашите специалисти гарантира безупречно качество на превода във всички тематични области и стриктно спазване на поверителността на информацията. Предлагаме превод от датски на български и от български на датски език на технически текстове, финансови и правни, лични и всякакви други текстове и документации.

Обработваме и различни видове договори, учредителни актове, служебни бележки, академични справки, пълномощни, протоколи, юридически, медицински и фармацевтични документи.

Без значение каква е сложността на задачата, можем да гарантираме, че сме абсолютно подготвени за това и ще си свършим работата както трябва и в нужните срокове.

Кои са видовете поръчки

С оглед различията от към спешност на изпълнението, за да можем да сме в угода на всеки клиент, създадохме няколко типа поръчки. Към днешна дата на разположение е:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Датски Обикновена 23.00 лв. 27.60 лв.
Български Датски Бърза 34.00 лв. 39.60 лв.
Български Датски Експресна 39.60 лв. 49.60 лв.
Български Датски Супер експрес По договаряне По договаряне
Датски Български Обикновена 23.00 лв. 27.60 лв.
Датски Български Бърза 34.00 лв. 39.60 лв.
Датски Български Експресна 39.60 лв. 49.60 лв.
Датски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

За да бъдем коректни с вас ще споменем, че ценообразуването се изчислява на база преработения вече текст, а не на база оригинала. В тази връзка, една работна страница е съставена от 1500 символа съдържание без интервалите и 1800 символа със интервалите.

Защо да изберете агенция “Интелект”

За вашата поръчка ще назначим единствено екип от професионалисти с богат опит, за които езикът е майчин. Обръщаме специално внимание и на специализацията на нашите преводачи за да знаем точно какви са силните им и не по-малко важно, слабите страни на всеки един от тях. Например, техническото задание ще бъде възложено на опитен изпълнител в техническата сфера, а за изпълнението, налагащо правни познания ще поставим специалист съответно в правната тематика.

Ако обемът от работа е по-голям, а сроковете кратки, ще назначим цял екип от експерти за да работят по проекта, така че да се ускори работата, но да се запази качеството.

С оглед на по-горното напълно сме уверени, че ще се справим с поставената от вас задача и дори ще надминем очакванията Ви, така че не се чудете повече, а се свържете с операторите и те с радост ще Ви съдействат още сега.