Преводаческа агенция Интелект Преводи от словашки език на български и от български на словашки цени на страница

Превод от словашки на български и от български на словашки език

Словашкият език е официален език в Словакия, но може да се използва в почти всички нива на официално общуване в Чехия. Близостта на словашкия и чешкия език е добре известен факт. Тяхната взаимна разбираемост е различна в сравнение с тази на италиански-неаполитански, португалски-галисийски, норвежки-шведски и други близки езици.

Превод от словашки на български и от български на словашки език

Езици

Словашкият е прието да се отнася към западнославянската група езици, но за разлика от много други, той е доста млад език. Опитните сътрудници в агенция "Интелект" изпълняват професионален писмен превод от словашки на български.

С каква документация работим

Принципно се стараем да обслужваме всякакви възможни документи, но като цяло в повечето случаи от практиката се занимаваме с официални и лични, за посолства, визи, договори, учредителни и уставни свидетелства, юридически, договори, пълномощни, учредителни актове, протоколи от общо събрание.

За всички тези сфери, агенцията разполага с професионални изпълнители, така че можете да сте напълно уверени, че дейността ще бъде извършена качествено и в срок.

С какво се отличаваме

Освен по-горе описаното, експертите ще Ви окажат съдействие при нотариалната заверка на превода от и на словашки, чрез поставяне на печат "Апостил" и консулска легализация. Преводът на лични документи с нотариална заверка – една от най-търсените услуги, така че гарантираме високо качество на изпълнението при всички етапи от процеса на вашата поръчка.

Независимо от сложността на съдържанието, ще изпълним задачата си както трябва и в срок, без значение възложения обем. Ако той е по-голям, ще назначим цял екип от изпълнители, които да работят по проекта ви.

За вас ще работи само квалифициран персонал, запознат със спецификата на заданието. Това гарантира, че терминологията в съдържанието ще бъде запазена с пълна точност.

Какви видове поръчки приемаме

По-голямата таргет група от клиенти са корпоративни и правни лица, чието ежедневие е доста динамично и често им се налага в кратък срок да получат преведени определени свидетелства, което изисква бърза реакция от наша страна. Имаме и такива клиенти, без спешност. Поради тези различия в целевата аудитория, създадохме четири типа поръчки за да можем да бъдем максимално полезни на всички:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Словашки Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Български Словашки Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Български Словашки Експресна 34.20 лв. 38.88 лв.
Български Словашки Супер експрес По договаряне По договаряне
Словашки Български Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Словашки Български Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Словашки Български Експресна 34.20 лв. 38.38 лв.
Словашки Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

Важно е да уточним! Една страница е съставена от 1500 знака текст без интервалите и 1800 с тях. Таксуването се извършва с оглед написания от нас текст, а не на база оригинала.

Защо да се възползвате от нас

Ако се колебаете все още дали да се възползвате от услугите ни, ще споменем още, че сме вече повече от 10 години на пазара и имаме десетки лоялни клиенти, а щом това се случва, значи качеството е гарантирано. Това се потвърждава и от постоянно нарастващите положителни отзиви за нас в интернет, така че свържете се с нас още сега и регионалните ни координатори с радост ще ви консултират напълно безплатно. Очакваме Ви!