Преводаческа агенция Интелект Преводи от португалски език на български и от български на португалски цени на страница

Превод от португалски език на български и от български на португалски език

Португалският език е език на откриватели, търговци и мисионери. От малък ъгъл на Иберийския полуостров, португалският се разпространява надлъж и нашир от корабите на своята морска империя. По пътя към Далечния изток португалските кораби установяват търговски пунктове и крепости по крайбрежието на Африка, в Индия и Китай и по стратегически важни транспортни линии.

Превод от португалски език на български и от български на португалски език

Езици

Португалският език не е посветен на една страна, а има статут на официален в девет държави. Това значително разширява влиянието му върху света на бизнеса и другите сфери на дейност.

Формирането на португалския в настоящия си вид не беше лесно. Корените му идват от средновековието на  галисийския език. В основата на писмеността стои латинската азбука. Стилово е близък до испанския, но има своя неповторим колорит.

С какви документи работим

Исканите преводи при нас са много и разнообразни, но популярността на езика остави своя отпечатък върху бизнес материалите. Това обаче не е проблем за нас. Нашите сътрудници познават тънкостите на нещата и ще свършат работата си както трябва във всички сфери на бизнеса - юридически, учредителни, договори и съдебни документи.

При нас се правят и специализирани преводи на: банкови и финансови свидетелства (банкови, финансови извлечения, консумативи и приходни касови заповеди, разписки, справки за отваряне и състояние на сметки, финансови документи на недвижими имоти, чекове, ваучери и друго);

Всичко ще е извършено с прецизно качествено и в уговорения предварително срок.

Какви са видовете поръчки, приемани при нас

Поради различната натовареност на клиентите и за да бъдем по-гъвкави в предложенията си, създадохме няколко различни типа заявки, които приемаме, а именно:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Португалски Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Български Португалски Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Български Португалски Експресна 34.20 лв. 38.88 лв.
Български Португалски Супер експрес По договаряне По договаряне
Португалски Български Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Португалски Български Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Португалски Български Експресна 34.20 лв. 38.38 лв.
Португалски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

За да бъде прозрачно и ясно всичко, бихме искали да знаете, че крайната цена се сформира на база преработения текст, а не на основание оригинала. Също така, една служебна страница се състои от 1500 знака съдържание без интервалите и 1800 с тях.

Защо да ни се доверите

Агенция "Интелект" е повече от 10 години на пазара и за периода успяхме да разработим принципи, които правят сътрудничеството с нас не само изгодно, но и удобно, тъй като извършваме индивидуален подход и всеки клиент може да договори изискванията си с регионалния мениджър. Пълната конфиденциалност на материалите пък дава сигурност и спокойствие на клиента, а отговорността ни към заданието е гарантирано.

Също така, периодично сътрудниците, работещи в агенцията, преминават през опреснителни изпити и постоянно следят за появата на нова терминология, така че да поддържат знанията си актуални и да могат да предоставят качествено изпълнение. За това, ако имате нужда от превод на и от португалски на български, свържете се с нас още сега и с радост ще ви съдействаме.