Преводаческа агенция Интелект Преводи от унгарски език на български и от български на унгарски цени на страница

Превод от унгарски език на български и от български на унгарски език

Унгарският език има няколкохилядна история, достигаща чак до Азия. Според най-разпространеното мнение това е език от угрофинската езикова група. Той се отделил от повечето други угрофински езици преди около 3000 години в района на планината Урал. Бил е силно повлиян от тюркските езици. Не съществува писмен документ от праисторията на унгарския.

Превод от унгарски език на български и от български на унгарски език

Езици

На унгарски говорят повече от 10 милиона души. Услугите по превод от този език са доста често търсени, поради сложността му на изучаване. Той широко е разпространен в Унгария, Румъния, Словакия, Австрия.

Един е от най-интересните европейски езици и не е свързан с ясно семейство. В съвременния унгарски съществуват осем диалекта, които са прекрасно овладяни от сътрудниците.

Какви документи превеждаме

При нас се извършват всекидневно много на брой преводи на различни документации, но най-популярни са нотариалните свидетелства, нотариални заверки, трудови договори, лични документи, брачни свидетелства, актове за раждане, юридически и съдебни решения, кореспонденции, имейли и какво ли още не.

Имаме богат опит с преобразуването на текстове с всякаква тематика и ще се справим с всяко предизвикателство, дори и ако става дума за фармацевтични и медицински свидетелства - резултати от изследвания, епикризи, анамнези, лекарствена информация и упътвания - никакъв проблем.

В подобни материали грешки не са позволени и това е изключително важно, така че ако имате нужда, обърнете се към професионалистите и можете да сте напълно уверени в коректността и качеството на изпълнение.

Какви видове поръчки приемаме

С увереност можем да кажем, че агенция “Интелект” е доста надежден партньори, с който е удоволствие да се работи. Служителите се отличават с професионализъм и качество при извършване на заданието, а поради различията в сроковете за изпълнение на услугата, създадохме няколко типа поръчки, които приемаме, а те са:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.
ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Унгарски Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Български Унгарски Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Български Унгарски Експресна 34.20 лв. 38.88 лв.
Български Унгарски Супер експрес По договаряне По договаряне
Унгарски Български Обикновена 19.00 лв. 22.60 лв.
Унгарски Български Бърза 28.50 лв. 33.90 лв.
Унгарски Български Експресна 34.20 лв. 38.38 лв.
Унгарски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

Нужно е да се уточни, че ценообразуването се извършва на база готовия преведен текст, а не на оригинала. Една работна страница се състои от 1500 знака без интервалите и 1800 знака с интервалите.

Защо агенция “Интелект”

Ние сме вече повече от 10 години на пазара и сме един от основните играчи в областта, тъй като важните приоритети са качеството, спазването на сроковете на изпълнение, професионално свършената работа, индивидуалният подход и адекватните цени.

Чрез посочените показатели станахме успешни в бранша и положителните отзиви и многобройните лоялни клиенти са поредното доказателство, че стратегията е успешна и ще продължава да е такава.

Ако имате нужда от писмени преводи от унгарски на български или обратното, не се чудете повече, а се свържете още сега с нас и регионалните ни координатори ще ви съдействат напълно безплатно.