Преводаческа агенция Интелект Преводи от гръцки език на български и от български на гръцки цени на страница

Превод от гръцки език на български и от български на гръцки език

Гръцкият език е официален език в Гърция, включително в монашеската република в планината Атон. Спада към индоевропейското езиково семейство. Той е най-живият европейски език с най-дълга непрекъсната писмена традиция. Основните етапи са както следва: старогръцки, средновековен или византийски гръцки и съвременен гръцки.

Превод от гръцки език на български и от български на гръцки език

Езици

Гръцкият се отнася към групата на индо-европейските езици и се радва на разпространение в страни, като Гърция, Кипър, Австралия, Албания и други. И макар, че в момента не е много популярен,  както е казал един известен писател: "стойността му е неизмерима с малката разпространеност на планетата".

Ако имате нужда от писмен превод от гръцки на български език, свържете се с операторите ни още сега. Разполагаме с истински професионалисти, които могат да работят с текстове без значение каква е тематиката и сложността, защото имат голям опит в сферата.

Какви документи превеждаме

Много често се налага транслиране на юридически документи, които спешно са необходими за решаване на бизнес въпроси. Ние работим не само с договори, актове за раждания и споразумения, но и със съдебни свидетелства, както и сертификати, атестати.

Ако ви е необходимо написването на техническо съдържание, нашите експерти ще се справят и с тази задача. Съставянето на техническо съдържание, чертежи или схеми и ръководства за употреба не са проблем.

Тъй като служителите ни се отличават с добросъвестност и отговорност, то възложете им изпълнение на медицински документи, като например история на заболяването, рецепта за лекарства, каталог на лекарства, медицинска карта, без да се опасявате, че в крайния материал ще има неточности. Напълно осъзнаваме цялата възложена ни отговорност, когато съставяме медицинско съдържание.

Гръцкият език, както е казал един учен "е люлка на изкуствата и литературата", така че художествените преводи на български се радват на голямо търсене.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Гръцки Обикновена 18.00 лв. 21.60 лв.
Български Гръцки Бърза 27.00 лв. 32.40 лв.
Български Гръцки Експресна 32.40 лв. 38.88 лв.
Български Гръцки Супер експрес По договаряне По договаряне
Гръцки Български Обикновена 18.00 лв. 21.60 лв.
Гръцки Български Бърза 27.00 лв. 32.40 лв.
Гръцки Български Експресна 32.40 лв. 38.38 лв.
Гръцки Български Супер експрес По договаряне По договаряне

 

Какви видове поръчки предлагаме

Поради различните ангажименти и спешност на клиентите, създадохме няколко вида поръчки, така че да можем да сме от полза дори и на най-заетите и бързащи хора. Към днешна дата предлагаме следните видове заявки:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

Важно уточнение! Крайната цена на услугата се изчислява на база готовия материал, а не на основание оригиналния текст. Една техническа страница е съставена от 1800 символа текст с интервалите и 1500 символа без тях.

Защо да изберете точно нас

Агенция “Интелект” успя да застане редом до лидерите в бранша, на територията на България, залагайки на качеството, гъвкавостта при ценообразуването и лоялността към клиентите си. При наемането на служители, те преминават през строги изисквания и тестови испити за да докажат познанията си. Така, че бъдете уверени, че над заданието ви работят само квалифицирани специалисти. Освен това, ако се възползвате от услугите ни получавате индивидуално обслужване и бързо и качествено изпълнение, за това не му мислете повече, а се свържете с нас още сега!