Преводаческа агенция Интелект Преводи от японски език на български и от български на японски цени на страница

Превод от японски език на български и от български на японски език

Японският език се говори от почти 125 милиона души главно в Япония това означава, че японският език е шестият най-използван език в света. Въпреки това, той не се говори почти никъде другаде извън Япония. Има много теории за произхода на японския език. Някои учени твърдят, че той е сходен с турския и монголския, а близостта на синтаксиса му с корейския език е всепризната.

Превод от японски език на български и от български на японски език

Езици

Японският (нихонго) е държавен език на такава силно развита и високотехнологична държава, като Япония. Това е роден език за 125 милиона души, а говорещите го в света са около 140 млн. души. Той не разполага с точни аналози и се отнася най-близо до алтайското семейство.

Освен в Япония, той все още се използва в страни, като Северна Корея, Китай, Тайван, Южна Корея, Перу, Гуам, Австралия.

Ако имате нужда от превод на документи от японски на български или обратно е силно препоръчително да се обърнете към експерти в областта, за да сте напълно уверени, че всичко ще бъде направено както трябва.

С какви документи работим

Агенция "Интелект" предлага професионални услуги по превод от японски на български. и текстове с всякакви теми. Ние гарантираме качествено и в срок извършване на услугата, благодарение на дипломираните ни преводачи.

Принципно работим с всякакви видове документи, но най-често се сблъскваме от обикновените, като актове за раждане, общински съобщения, свидетелства за съдимост и брак, различни решения, задгранични паспорти и стигаме дори до медицински експертизи, атестати, юридически и съдебни наредби, техническа информация и т.н.

Без значение от сложността, ние ще се справим безупречно и ще надминем дори очакванията Ви!

Видове поръчки

Поради различните нужди на клиентите ни, които между другото в последно време доста се увеличиха, се наложи да създадем разнообразие от поръчки, така че да можем да отговорим на типовете спешност към изпълнение на услугата.

Все пак за нас най-важна е лоялността и качеството, а за да бъдем гъвкави и да постигнем синхрон в работата си с различните поръчители, към момента на разположение са следните поръчки:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Японски Обикновена 55.00 лв. 60.00 лв.
Български Японски Бърза 74.00 лв. 83.00 лв.
Български Японски Експресна 85.00 лв. 96.80 лв.
Български Японски Супер експрес По договаряне По договаряне
Японски Български Обикновена 55.00 лв. 60.00 лв.
Японски Български Бърза 74.00 лв. 83.00 лв.
Японски Български Експресна 85.00 лв. 96.80 лв.
Японски Български Супер експрес По договаряне По договаряне

От друга страна, чувстваме се задължени да ви уведомим, че цената се сформира на база написания текст, а не на база оригиналния, предоставен от вас. А една служебна страница се състои от 1500 символа съдържание без интервалите и 1800 символа с интервалите.

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

Над 10 годишният успех на компанията се дължи предимно на професионализма, индивидуалният подход към клиентите и прецизното изпълнение на поставената дейност на атрактивни и достъпни цени! Всичко това, съчетано с иновативната апаратура и софтуер дава бърз, адекватен и качествен резултат, от който след това крайният потребител е доволен и ни препоръчва на приятелите и колегите си. За да се обедите в това, потърсете ни още сега и с радост ще работим заедно.