Преводаческа агенция Интелект Преводи от иврит език на български и от български на иврит цени на страница

Превод от иврит език на български и от български на иврит

Иврит е семитски език, говорен днес от около 7 800 000 души, главно в Израел. Най-ранните свидетелства за езика иврит са от 10 век пр.н.е. като Петокнижието и основната част от Стария завет са написани на иврит. В началото на първото хилядолетие иврит престава да бъде говорим език и се използва предимно за религиозни и научни цели. Съвременният иврит се формира в хода на движението Хаскала в средата на 19 век на основата на класическия иврит, който датира от 6 век пр.н.е.

Превод от иврит език на български и от български на иврит

Езици

Иврит – официален за Израел. Разпространен е в Палестина, САЩ, Русия и в други страни. Иврит е традиционен език в юдаизма и на него говорят около 8 млн. души. Съвременният вариант в много отношения прилича на този, на който е написана Библията; един от най-древните езици на Земята, съхранил автентичността си. За една от особеностите се счита писането от дясно на ляво.

Доста е трудно за извършване от човек, нямащ практиката да го прави, но в агенция “Интелект” работят само квалифицирани и дипломирани в сферата преводачи и редактори, които ще направят превода от иврит на български и обратно в уговорения срок.

С какви документи работим

За времето на съществуването ни сме се сблъсквали с множество различни текстове: на уеб-сайтове, презентации, корпоративни писма, финансови отчети, договори. Дори сме работили и с технически текстове, официални документи, договори, закони, медицински експертизи от изследвания, епикризи, различни видове изследвания, бизнес кореспонденции. Съгласете се, че със задачата ще се справи само преводач, владеещ перфектно двата езика. Готови сме да Ви предложим услугите си и то на достъпни цени.

Ние дори предлагаме и гъвкава система за поръчки, така че да сме максимално полезни на всички.

Какви са видовете поръчки

От няколко години наблюдаваме тренд към повишаване на заявките към нас от хората в корпоративния сектор и както може би знаете те се отличават с повишената си ангажираност и динамичен начин на живот. При тях доста често внезапно се появява нуждата спешно да бъдат преработени определени документи, което пък изисква бърза реакция от наша страна.

В тази връзка създадохме няколко вида поръчки за да отговорим на различните нужди. Към момента на разположение имате:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Иврит Обикновена 38.00 лв. 46.00 лв.
Български Иврит Бърза 57.00 лв. 69.00 лв.
Български Иврит Експресна 68.00 лв. 82.80 лв.
Български Иврит Супер експрес По договаряне По договаряне
Иврит Български Обикновена 38.00 лв. 46.00 лв.
Иврит Български Бърза 57.00 лв. 69.00 лв.
Иврит Български Експресна 68.00 лв. 82.80 лв.
Иврит Български Супер експрес По договаряне По договаряне

Имайте предвид също, че една служебна страница съдържание се състои от 1500 знака без интервалите и 1800 знака с интервалите. Знайте също, че цената се съставя на база написания от нас текст, а не на основание оригинала.

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

Защото сме с повече от десет годишен опит в тази сфера и можем да гарантираме качествено и бързо изпълнение на услугата без значение от обема. Използваме съвременна апаратура, постигнали сме пълен синхрон между отделните служители и гарантираме пълна конфиденциалност на предоставените данни. Накратко казано, предоставяме пълно спокойствие на клиента относно възложената ни задача, така че свържете се с онлайн операторите още сега и с радост ще ви съдействаме.