Преводаческа агенция Интелект Преводи от молдовски език на български и от български на молдовски цени на страница

Превод от хинди на български и от български на хинди

Хинди е индоарийски език, говорен от около 480 000 000 души в Индия и други страни. На 26 януари 1965 г. в гл. 343 от Конституцията на Индия хинди с писмеността деванагари е провъзгласен за държавен (официален) език на страната. Езикът хинди принадлежи към индо-иранския клон на индоевропейското езиково семейство. Той е продукт на продължително историческо развитие от древноиндийския период насам.

Превод от хинди на български и от български на хинди

Езици

Хинди — разпространен в Индия език, който се говори в повечето северни и централни региони на Индия. Той принадлежи към индийската (индоарийска) група от индоевропейското семейство езици, включващо в себе си и други, като есперанто (индийска), фарси, пущу, таджикски (иранска), руски, украински, беларуски, български, словенски, сръбски, хърватски (славянска група), литовски (балтийска), датски, шведски, норвежки (германска група) и много други.

Имате нужда от превод на хинди или от български или просто превод на отделни думи? С удоволствие ще Ви помогнем! В агенцията работят професионални преводачи, така че тази задача не е проблем.

С какви документи работим

Агенция “Интелект” предлага услугите на квалифицирани лингвисти. Нашите специалисти извършват преводи на най-високо ниво и на текстови финансови, медицински и юридически документи. Занимаваме се още с художествена литература, техническа документация, като потребителски ръководства, медицинска - епикризи, изследвания, медицински упътвания, съдебни решения, актове за раждане, общински документи и какво ли още не.

Бихме искали да знаете, че езикът се отличава със сричкова структура и сложна граматика. В хинди липсват предлози, но има послеслози, а почти всяка дума е с повече от 20 синонима. За да се извърши качествено услугата си трябват задълбочени познания. А с такова предимство може да се похвали не всеки лингвист. Сътрудничим само с професионалисти и с огромен опит, извършващи дейността качествено, без значение от тематиката и сложността.

Какви видове поръчки приемаме

Подбора на служители във фирмата е много строг и кандидатите на първо място трябва да разполагат със съответното образование, дипломи, квалификации и т.н. На второ място, те се подлагат на много сериозни тестове за да бъдат одобрени за съответната позиция. Взима се в предвид и дали са с предишен опит на позицията, колко време и т.н. Вземайки предвид, по-горното можете да сте абсолютно уверени, че ние ще се справим с поставената ни задача, без значение от сложността й. С оглед на това, че все повече се обръщат за съдействие хора от корпоративния сектор, създадохме няколко вида поръчки и всеки да направи своя избор според спешността на услугата. Към момента са налични:

  • Нормална - 5 раб. дни;

  • Бърза - 2 раб. дни;

  • Експресна - 8 раб. часа;

  • Супер експресна – 4 раб. часа.

ЦЕНИ И СРОКОВЕ:
ИЗХОДЕН ЕЗИК: ПРЕВЕДЕН ЕЗИК: ТИП ПОРЪЧКА: ОБИКНОВЕН ПРЕВОД: СПЕЦИАЛИЗИРАН ПРЕВОД:
Български Хинди Обикновена 38.00 лв. 46.00 лв.
Български Хинди Бърза 57.00 лв. 69.00 лв.
Български Хинди Експресна 68.00 лв. 82.80 лв.
Български Хинди Супер експрес По договаряне По договаряне
Хинди Български Обикновена 38.00 лв. 46.00 лв.
Хинди Български Бърза 57.00 лв. 69.00 лв.
Хинди Български Експресна 68.00 лв. 82.80 лв.
Хинди Български Супер експрес По договаряне По договаряне

Защо да се доверите на агенция “Интелект”

Служителите ни си служат със съвременна апаратура и отделно имаме изградена вътрешно-работна система, синхронизираща дейностите на отделните служители, така че при големи обеми да могат да си сътрудничат няколко екипа по проекта и същевременно да се спазват уговорените срокове. Така, че без притеснения се свържете с нас още сега и с радост ще ви съдействаме.